Ραγισμένες καρδιές – επεισόδιο 6-7-8-9-10

Ραγισμένες καρδιές - επεισόδιο 6-7-8-9-10

Ραγισμένες καρδιές – Επεισόδιο 6

Ο Άλπερ συνέταιρος του Τζιχαν λέει στην γυναίκα του πως ο Τζιχάν έχει μεγαλώσει μια κόρη που δεν είναι δική του. Βλέπει μάλιστα και την Γκιουλσερέν και νομίζει πως είναι φιλενάδα του. Τώρα θέλει να εκμεταλλευτεί αυτό το μυστικό για δικό του φυσικά όφελος. Η Χαζαλ είναι πανευτυχής που συνάντησε τον πλούσιο βιολογικό της πατέρα, καθώς πιστεύει πως με τα χρήματα θα βρει τη λύση στα προβλήματα τους και επιτέλους θα ζήσει μια ζωή μέσα στη χλιδή. Η Τζανσου από την άλλη μεριά φοβάται πως η Γκιουλσερέν δεν χαίρεται που είναι η δική της κόρη. Ο Τζοχαν ζητά διαζύγιο από την γυναίκα του καθώς αυτή φοβάται μόνο το σκάνδαλο που θα ξεσπάσει γύρω από το όνομα τους.

Ραγισμένες καρδιές – Επεισόδιο 7

Η Ντιλάρα θέλει να μιλήσει με τη Χαζαλ και να την φέρει να σίζει στο σπίτι τους. Πιστεύει πως εαν δωροδοκήσει την Γκιουλσελεν αυτή θα αφήσει τη θετή της κόρη να πάει να μείνει με τους κανονικούς της γονείς. Ο πατέρας τουΤζιχάν ο οποίος έλειπε πολλά χρόνια επέστρεψε, ενώ ο Τζιχάν και η Γκιουλσελεν συναντιούνται για να μιλήσουν για τις κόρες τους. Όταν είναι μαζί αισθάνονται μια έντονη χημεία. Η Γκιουλσελεν πηγαίνει στο σχολείο της Τσανζού για να την δει, παρόμοια έκπληξη ετοιμάζει και η Ντιλάρα για την βιολογική της κόρη.

Ραγισμένες καρδιές – Επεισόδιο 8

Ντιλάρα και Χαζαλ έρχονται πολύ κοντά. Η Γκιουλσελεν πηγαίνει στο σχολείο της Τσανσού αλλά δεν την βρίσκει εκεί και σύμφωνα με τα λόγια των συμμαθητών της, αυτή καταλαβαίνει πως την απήγαγαν. Πηγαίνει στον Τζιχάν όπου και τον κατηγορεί πως κρύβει την κόρη της. Αυτός καταλαβαίνει πως η Ντιλάρα κρύβεται πίσω από αυτό και γίνεται έξαλλος. Η Γκιουλσεν είναι έτοιμη να υποβάλει μήνυση για απαγωγή.

Ραγισμένες καρδιές – Επεισόδιο 9

Η Χαζαλ έχει ξετρελαθεί με την ιδέα πως θα ζήσει μια πλούσια ζωή δίπλα στην πραγματική της μητέρα, με την Γκιουλσελεν να μένει άφωνη όταν βλέπει τα πανάκριβα δώρα που έκανε η Ντιλάρα στην κόρη της. Γίνεται εξώλη και αντιδρά πολύ περίεργα. Η Χαζαλ δεν θέλει την Γκιουλσελεν για μητέρα της, ενώ η Τζανσου σκέφτεται συνεχώς πόσο γλυκιά μάνα είναι η Γκιουλσελέν. Ο Τζιχάν δείχνει πως θέλει στη ζωή του την Γκιουλσελεν.

Επεισόδιο 10.

Ο πατέρας του Τζιχαν θέλει να πάρει την πραγματική του εγγονή στο σπίτι, με την Τζανσου να πιστεύει πως δεν την θέλει καμία από τις δυο μητέρες. Ο δικηγόρος του Τζιχαν τον συμβουλεύει να μην πάρει διαζύγιο καθώς είναι δύσκολη μάχη. Ο Τζιχαν λέει στην Γκιουλσελεν πως την αγαπάει και αυτή ανταποκρίνεται. Η Χαζαλ έχει αρχίζει να « το παίζει» στους συμμαθητές της πως έχει πλούσιους γονείς και για να τους το αποδείξει σχεδιάζει κάτι που στο τέλος δεν θα πραγματοποιηθεί. Για να τραβήξει το ενδιαφέρον των βιολογικών της γονιών κάνει κάτι άσχημο με απρόβλεπτες συνέπειες.