Ρουά Ματ – Δείτε τα επεισόδια 1-2-3-4-5-6

Ρουά Ματ - Επεισόδιο 1-2-3-4-5-6

Ρουά Ματ – Δείτε τα επεισόδια 1-2-3-4-5-6

Ρουά Ματ, επεισόδιο 1. Μια νέα συγκλονιστική νεανική σειρά που έρχεται να μας καθηλώσει. Τίποτα δεν θα είχε γίνει από αυτά εάν τελικά η Ιωάννα δεν είχε παντρευτεί τον Μάξιμο αλλά τον καλύτερο του φίλο, που αρχικά την διεκδικούσε. Ο Μάξιμος δεν θα χώριζε την Ιωάννα εάν δεν γνώριζε την Ρουμπίνη, εργάτρια στο εργοστάσιο της γυναίκας του. Και εάν η ίδια η ζωή μετά δεν έφερνε τόσο κοντά τις δυο αυτές γυναίκες που ουσιαστικά είναι δυο εχθροί και αντίπαλοι.

Ρουά Ματ, επεισόδιο 2. Η Ιωάννα αρχίζει να υποπτεύεται πως κάτι τρέχει με τον Μάξιμο, όταν στο δάχτυλο της Ρουμπίνη βλέπει κάτι σαν οικογενειακό κειμήλιο και αμέσως την ρωτά εάν της το έδωσε ο άντρας της. Τότε αυτή δεν ξέρει τι να πει και ξαφνικά μπαίνει μέσα ο Μάξιμος για να ηρεμίσει την όλη κατάσταση. Έτσι η Ρουμπίνη που νιώθει τύψεις θέλει να τα παρατήσει όλα και να γυρίσει στην Ελλάδα. Αυτός όμως την προλαβαίνει στο αεροδρόμιο.

Επεισόδιο 3. Η Βίκη αποκαλύπτει στην Ιωάννα πως είδε τον Μάξιμο αγκαλιά με κάποια κοπέλα. Το μετανιώνει όμως και αμέσως ενημερώνει τον Μάξιμο ώστε να σώσει την κατάσταση. Ο Ακύλας εναντιώνεται όταν τον ακούει να λέει πως θέλει να χωρίσει την γυναίκα του για την Ρουμπίνη.

Επεισόδιο 4. Ο Μάξιμος λέει στην γυναίκα του πως θέλει διαζύγιο. Προσπαθεί όμως να τον μεταπείσει χωρίς αποτέλεσμα, έτσι φεύγει πικραμένη. Ο Ακύλας και ο Δημήτρης συγκρούονται μαζί του. Έτσι η Ρουμπίνη αποφασίζει να είναι με τον Μάξιμο μια για πάντα και η Ιωάννα που τους παρακολουθεί παθαίνει ατύχημα.
Επεισόδιο 5.

Η Ιωάννα σε πανικό διαπιστώνει πως χτύπησε μια έγκυο γυναίκα, ενώ την ίδια στιγμή ο Μάξιμος μένει σε ξενοδοχείο έχοντας πάρει όλα τα πράγματα του. Η κοπέλα βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση και στο πλευρό της Ιωάννας βρίσκεται ο Δημήτρης. Ο ελεγκτής από την Ελλάδα καταφθάνει στο εργοστάσιο και δεν είναι άλλος από τον Μιχαήλ…

Επεισόδιο 6.
Η Ιωάννα λέει στον Μάξιμο πως αυτός φταίει που η έγκυος γυναίκα είναι νεκρή και έτσι τον διώχνει. Η Βίκυ πιστεύει πως ο Μιχαήλ επέστρεψε για να τους καταστρέψει, για αυτό δεν τους ενημέρωσε. Ο Δημήτρης ζητά από τον Μάξιμο να γυρίσει στη γυναίκα του την ίδια ώρα που η Ιωάννα πάει να βρει την Ρουμπίνη.