Ρουά Ματ – Δείτε τα επεισόδια 12-13-14

Ρουά Ματ - Επεισόδιο 12-13-14

Ρουά Ματ – Δείτε τα επεισόδια 12-13-14

Ρουά Ματ, επεισόδιο 12. Όταν ο Μάξιμος μαθαίνει πως εργαζομένη στο εργοστάσιο είδε την Ρουμπίνη αγκαλιά με άλλον άντρα, αναζητά να μάθει για το ποιος είναι αυτός. Ο Σάββας λέει στην Βίκυ σχετικά με το έγκλημα. Η Ιωάννα βρίσκεται για ακόμα μια φορά σε δυσάρεστη κατάσταση καθώς στο εργοστάσιο βρίσκουν για το ποιος ευθύνεται για το μεγάλο λάθος. Ο Μάξιμος θέλει να πάει να δει τον άντρα με τον οποίο βγαίνει η Ρουμπίνη. Η Θάλεια στενοχωριέται που ενώ θέλει τόσο πολύ τον Δημήτρη αυτός δεν της δίνει σημασία. Ο Ηρόδοτος φτάνει μέχρι το αστυνομικό τμήμα για τα μάτια της Αλεξίας μιας και μπλέκει σε καυγά. Η Βίκυ μετά από τα όσα έμαθε για τον Σάββα βρήκε στήριγμα στην αγκαλιά του Μιχαήλ. Ο Μάξιμος μαθαίνει πως η Παυλίνα ξέρει τα πάντα σχετικά με την εξαφάνιση της Ρουμπίνης.

Επεισόδιο 13. Ο Μάξιμος πιέζει την Παυλίνα να του πει όλα όσα αυτή γνωρίζει σχετικά με την Ρουμπίνη. Δεν μπορεί πλέον να εμπιστευτεί κανέναν και έτσι εναντιώνεται προς όλους. Ο Μιχαήλ και η Βίκυ προσπαθούν να ηρεμίσουν τα συναισθήματα τους και να τα κρύψουν. Παρόλο αυτά του δίνει την δουλειά στο εργοστάσιο της Ιωάννας. Η σύγκρουση Βίκυς και Σάββα κορυφώνεται με τη ομολογία του σχετικά με το ένοχο παρελθόν του. Στα χέρια του Μάξιμου έρχεται μια φωτογραφία που δίνει τον πραγματικό λόγο εξαφανίσεις της Ρουμπίνης.

Επεισόδιο 14. Ο Μάξιμος βλέπει την φωτογραφία που δεν δείχνει τίποτα άλλο παρά την Ρουμπίνη στην αγκαλιά ενός άλλου άντρα. Η Ιωάννα αποκαλύπτει στον Δημήτρη όλα όσα ένιωθε για εκείνον στο παρελθόν, συναισθήματα που τον ξαφνιάζουν. Η Βίκυ ξεκαθαρίζει στο Σάββα πως θα μείνουν μαζί στο ίδιο σπίτι για χάρη του παιδιού, αλλά στην πραγματικότητα θα είναι δυο ξένοι. Και έτσι ξαφνικά σε ένα δυστύχημα σκοτώνονται οι γονείς της Ιωάννας και της Βίκυς. Έτσι αλλάζουν τα πάντα. Έχει περάσει ήδη ένας μήνας και ο Μάξιμος ακόμα σκέφτεται την Ρουμπίνη, ενώ ο Μιχαήλ πιέζει την Βίκυ να χωρίσει τον Σάββα και να είναι μαζί. Η διαθήκη των γωνιών ανοίγεται και ένα μυστικό από την Μονεμβασία έρχεται στην επιφάνεια φέρνοντας νέες εξελίξεις στο “Ρουά Μάτ”