Ρουά Ματ – Δείτε τα επεισόδια 16-17-18

Ρουά Ματ - Επεισόδιο  16-17-18

Ρουά Ματ – Δείτε τα επεισόδια 16-17-18

Ρουά ματ, επεισόδιο 16. μΣτην Μονεμβάσια πραγματοποιείται η πιο ολέθρια συνάντηση. Ο Μάξιμος που είναι μαζί με την Ρουμπίνη συναντούν την Ιωάννα και προσπαθούν να λύσουν τον γρίφο. Η Ιωάννα έχει γίνει τόσο δύσπιστη που ανάβει τα αίματα για καυγάδες και ο Μάξιμος αναγκάζεται να απολογηθεί συνέχεια. Η Ρουμπίνη με τη σειρά της ψάχνει να βρει το λόγο της συνάντησης τους στην Μονεμβάσια. Ο Σάββας διαπιστώνοντας πως η αστυνομία βρίσκεται κοντά στα ίχνη του, πάει να ξεθάψει τον νεκρό, αλλά αυτός λείπει από το σημείο που είχε θαφτεί! Η Ιωάννα εμφανώς θυμωμένη θέλει να διεκδικήσει την περιουσία της στην Μονεμβασιά. Η Ρουμπίνη όταν το μαθαίνει καταλαβαίνει πως η επίσκεψη της δεν έγινε για τον Μάξιμο αλλά για τα χρήματα της περιουσίας.

Επεισόδιο 17. Η Ρουμπίνη δεν μπορεί να συνδέσει την τραγική σύμπτωση που ενώνει την οικογένεια της μαζί με αυτήν της Ιωάννας. Το παρελθόν το ακούει για πρώτη φορά και σοκαρίζεται. Ο Μάξιμος παίρνει την μητέρα του από το σπίτι γιατί ο Ακύλας δεν της φέρνετε καλά. Ο Δημήτρης και η Θάλεια τσακώνονται στο εστιατόριο του, γιατί αυτός δεν την θέλει άλλο. Η Ιωάννα δίνει εντολή στον δικηγόρο της να διεκδικήσει την περιουσία της μάνα της. Η Βίκυ λέει στον Σάββα να χωρίσουν αλλά αυτός δεν πτοείται. Ο Μάξιμος βρίσκει δικαιολογία για να πάει στην Μονεμβασιά, έτσι κλείνει εισιτήρια ώστε να δει την Ρουμπίνη.

Επεισόδιο 18. Ο Μάξιμος ζητά από την Ρουμπίνη να του αποκαλύψει τον λόγο για τον οποίο αυτή εξαφανίστηκε. Αυτό που του λέει δεν τον πείθει και έτσι αυτός της ζητά να του πει όλη την αλήθεια. Ο Σάββας λέει στην Ιωάννα πως η Βίκυ έκανε απόπειρα αυτοκτονίας και μαζί πάνε στο νοσοκομείο. Η Ιωάννα αισθάνεται άσχημα που άφησε μόνη την αδερφή της, αλλά δεν ξέρει πώς να χειριστεί την κατάσταση όταν μαθαίνει πως η αδερφή της το έκανε αυτό γιατί χώρισε από τον Μιχαήλ! Ένα άγγιγμα της Ρουμπίνης προς τον Μάξιμο είναι το αποδεικτικό στοιχείο πως του λέει ψέματα και πως τον θέλει.