Ρουά Ματ – Δείτε τα επεισόδια 19-20-21

Ρουά Ματ - Επεισόδιο  19-20-21

Ρουά Ματ – Δείτε τα επεισόδια 19-20-21

Ρουά Ματ, επεισόδιο 19. Ο Μάξιμος προσπαθεί να πείσει τη Ρουμπίνη να αποκαλύψει τα πραγματικά της συναισθήματα για αυτόν. Αυτή του λέει πως δεν τον θέλει και αυτός εξοργισμένος φεύγει για την Κύπρο. Η Ιωάννα λέει στον Μιχαήλ πως η Βίκυ δεν είναι καλά και για αυτό να μην της ξαναδώσει ψεύτικες ελπίδες. Ο Ακύλας, τρομάζοντας την Παυλίνα, της παίρνει την διεύθυνση της Ρουμπίνης στη Μονεμβασιά. Αυτός που παρακολουθούσε τον Δημήτρη λέει στην αστυνομία πως ο Δημήτρης και ο Μίλτος έχουν μια περίεργη σχέση. Ο Ηλίας και η Στέλλα λένε στη Ρουμπίνη να πάει μαζί τους στη Κύπρο. Εκείνη την ώρα στο σπίτι φτάνει ο Αττίλας.

Ρουά Ματ, επεισόδιο 20. Ο Ακύλας εισβάλει στο σπίτι της Ρουμπίνης και αρχίζει τις απειλές. Ο πατέρας της κοπέλας από την ένταση πέφτει λιπόθυμος και μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Η υγεία του βελτιώνεται σταδιακά και έτσι η Ρουμπίνη αποφασίζει να πάει μαζί του στην Κύπρο ώστε να καταγράψαν την περιουσία. Όσο αμείλικτη είναι η Στέλλα άλλο τόσο είναι και η Ιωάννα που διατάζει τους δικηγόρους της να κάνουν τα πάντα ώστε να κερδίσει την περιουσία. Η Βίκυ εξακολουθεί να έχει δεσμό με τον Μιχαήλ, ενώ εκείνος της λέει για ακόμα μια φορά να χωρίσει από τον άντρα της. Η Ιωάννα θέλει να υιοθετήσει παιδί αλλά η κοινωνική λειτουργός βλέπει μαζί την Ρουμπίνη με τον Μάξιμο και αναθεωρεί την απόφαση της.

Επεισόδιο 21. Ο Μάξιμος ζητά από την Ρουμπίνη να του πει για πιο λόγο έφυγε. Αυτή εξομολογείτε το τι συνέβη και το ζευγάρι είναι πια μαζί. Η κοινωνική λειτουργός δεν πιστεύει τα λόγια του Μάξιμου και αμέσως επισκέπτεται την Ιωάννα. Η Παυλίνα βρήκε νέο σπίτι στην οικογένεια της Ρουμπίνης. Η Βίκυ παίρνει την απόφαση να πει στον Σάββα να χωρίσουν αλλά στο σπίτι της καταφθάνει ένας φάκελος με φωτογραφίες που δείχνουν τον Σάββα να σκοτώνει και να θάβει το πτώμα. Στον Δημήτρη καταφθάνουν οι αστυνόμοι που κάνουν έρευνα στο σπίτι του για την εξαφάνιση του Μίλτου.