Ρουά Ματ – Δείτε τα επεισόδια 22-23-24-25

Ρουά Ματ - Επεισόδιο  22-23-24-25

Ρουά Ματ – Δείτε τα επεισόδια 22-23-24-25

Ρουά ματ, επεισόδιο 22. Η κοινωνική λειτουργός λέει στην Ιωάννα όλα όσα είδε με τον Μάξιμο και την Ρουμπίνη και αυτή για να μην χάσει το παιδί αρχίζει να τα μπαλώνει. Η αστυνομία καταφθάνει στο σπίτι της Βίκυς και του Σάββα. Αυτός από τον φόβο του καταρρέει ενώ η γυναίκα του θέλει να του δώσει άλλοθι. Η Ιωάννα αποκαλύπτει στον Δημήτρη πως θα διεκδικήσει τον Μάξιμο. Η Ρουμπίνη αρχίζει να καταλαβαίνει πόσο πολύ θέλει τον Μάξιμο και αποφασίζει να τον διεκδικήσει και αυτή. Η Ιωάννα δέχεται ένα καταλυτικό τηλεφώνημα σχετικά με την υιοθεσία.

Ρουά ματ, επεισόδιο 23. Η Ιωάννα είναι πολύ χαρούμενη γιατί τελικά δέχτηκαν να της δώσουν το παιδάκι. Ο Αττίλας και ο Δημήτρης τα βρίσκουν και πάλι. Ο Σάββας μαθαίνει κάτι σοβαρό και πιστεύει πως ίσως να μην ευθύνεται εντελώς αυτός για την δολοφονία του Μίλτου. Ο Μάξιμος περνά ένα βράδυ με την Ρουμπίνη ενώ η Ιωάννα σχεδιάζει πάρτι για να γιορτάσουν την έλευση του βρέφους. Η Ρουμπίνη φιλοξένει έναν παλιό φίλο της που τώρα είναι δικηγόρος της και ο Μάξιμος ζηλεύει.

Επεισόδιο 24. Ο Μάξιμος γίνεται έξω φρενών με την κίνηση της Βίκυς να ανεβάζει στο διαδίκτυο φωτογραφίες με αυτόν , την Ιωάννα και το βρέφος, γιατί φοβάται μην τις δει η Ρουμπίνη. Αναγκάζεται όμως να της το πει.. Ο Ηρόδοτος έχει αρχίσει να θέλει την Παυλίνα. Η Βίκυ πιάνει δουλειά στο εργοστάσιο και ο Μιχαήλ της λέει πως έκανε σχέση με άλλη γυναίκα. Η αντίδραση της είναι να ζητήσει από τον Σάββα να παντρευτούν. Η Ειρήνη αρχίζει να καταλαβαίνει πως ο Δημήτρης θέλει την Ιωάννα.

Επεισόδιο 25. Ο Μάξιμος λέει στην Ρουμπίνη πως αυτός και η Ιωάννα υιοθέτησαν ένα παιδάκι. Η Ρουμπίνη του λέει πως έχει δυο μήνες διορία να χωρίσει την Ιωάννα διαφορετικά δεν θα την ξαναδεί ποτέ. Και όσο ο Μάξιμος κερδίζει χρόνο, τόσο όμορφα περνά με το παιδί και την Ιωάννα και αρχίζει να δένεται σαν οικογένεια. Η Βίκυ λέει σε όλους πως παντρεύεται τον Σάββα. Ο βιολογικός πατέρας του παιδιού που έχει η υιοθετήσει η Ιωάννα την ενημερώνει πως θέλει να βρεθούν, γεμίζοντας την με φόβο. Ο Δημήτρης προσπαθεί να την ησυχάσει και τότε θα έρθουν πάρα πολύ κοντά…