Ρουά Ματ – Δείτε τα επεισόδια 26-27-28-29-30

Ρουά Ματ - Δείτε τα επεισόδια 26-27-28-29-30

Ρουά Ματ – Δείτε τα επεισόδια 26-27-28-29-30

Ρουά ματ, επεισόδιο 26. Ο Δημήτρης δείχνει να έχει μετανιώσει που φίλησε την Ιωάννα και τώρα νιώθει τύψεις. Η Στέλλα λέει στον Μάξιμο πως δεν είναι σωστό για τη Ρουμπίνη να μην ξέρει τι θα γίνει στην σχέση τους και έτσι του ζητά να χωρίσει τη γυναίκα του μέσα σε αυτούς τους δύο μήνες. Ο Μιχαήλ ζητά από την Βίκυ να μην παντρευτεί. Η Αλεξία όμως βλέπει τις φωτογραφίες και θέλει να πάει στην αστυνομία φέρνοντας την Βίκοι και τον Σάββα σε άσχημη κατάσταση. Ο Ηρόδοτος έχει σχέση με την Παυλίνα. Η Ιωάννα συναντιέται με τον κανονικό πατέρα του παιδιού και ακούει όλα όσα έχει να της πει. Ο Δημήτρης θέλει να φύγει στο εξωτερικό.

Ρουά ματ, επεισόδιο 27. Ο Δημήτρης λέει στην Ιωάννα πως αποφάσισε να αφήσει την Κύπρο μόνο και μόνο επειδή ήρθαν πολύ κοντά! Αυτή προσπαθεί να του αλλάξει γνώμη. Ο Μάξιμος έρχεται σε σύγκρουση με τον πατέρα του παιδιού μιας και αυτός έχει παράλογες απαιτήσεις. Μια κόντρα όμως που μπορεί να του στοιχίσει το παιδί. Στα χέρια του Σάββα φτάνει ένα γράμμα και του λέει πως εάν δεν δώσει πολλά χρήματα σε αυτόν που έχει τις φωτογραφίες τότε θα τις πάνε στην αστυνομία. Η Βίκυ ζητά τα χρήματα από την Ιωάννα η οποία της τα δίνει. Η Ρουμπίνη νιώθει εγκαταλελειμμένη και βάζει τους δικούς της κανόνες.

Επεισόδιο 29. Η Ρουμπίνη απογοητεύεται από τον Δημήτρη ο οποίος για να προστατεύσει τον φίλο της της λέει της άσχημες αλήθειες. Η Ειρήνη λέει στον Ακύλα πως έχει σχέση με κάποιον και πως το έχει μετανιώσει πικρά. Η Παυλίνα τηλεφωνεί στον Νικόλα και τότε αποκαλύπτει κάτι τρομερό. Στο εργοστάσιο του Μάξιμου καταφθάνει η Ρουμπίνη, τα μέτωπα ανοίγουν και πάλι. Ο Ηρόδοτος πολιορκεί την Παυλίνα και η Βίκυ δυο ημέρες πριν τον γάμο της μαθαίνει από τον Μιχαήλ αυτό που την βασάνιζε τόσο καιρό.

Επεισόδιο 30. Η Ιωάννα βάζει ντέντεκτιβ για να μάθει όλα όσα κάνει ο Μάξιμος με την Ρουμπίνη. Η Παυλίνα είναι σίγουρη πως ο Νικόλας δεν έχει πεθάνει και φεύγει για Μονεμβασιά. Η Βίκυ και ο Σάββας σιναντάνε το άνθρωπο που τους εκβιάζει και τον πληρώνουν με το ίδιο ακριβώς τρόπο. Η Ρουμπίνη λέεισ τον Μάξιμο πως θέλει να της κάνει παιδί και αυτός αρνείται. Ο Μάξιμος για ακόμα μια φορά εκτίθεται όταν η κοινωνική λειτουργός τον βλέπει να αγκαλιάζει στο κέντρο της Λεμεσού την Ρουμπίνη.