Ρουά Ματ – Δείτε τα επεισόδια 36-37-38-39-40

Ρουά Ματ - Δείτε τα επεισόδια 36-37-38-39-40

Ρουά Ματ – Δείτε τα επεισόδια 36-37-38-39-40

Ρουά Ματ, επεισόδιο 36. Η Ειρήνη λέει στην Ρουμπίνη να αφήσει τον Μάξιμο ώστε να μην πληγωθεί. Η Ιωάννα τσακώνετε με τον Σάββα και του απαγορεύει την είσοδο του στο εργοστάσιο από εδώ και στο εξής. Ο Μάξιμος παίρνει μια απόφαση για την σχέση του με την Ρουμπίνη και της το λέει. Ο Ακύλας έπεισε τελικά τον Δημήτρη να συνεργαστούν σε νέα επιχείρηση. Ο Ηρόδοτος κοιμάται το σπίτι της Παυλίνας και αποκτούν μια άλλη σχέση. Η Αλεξία και ο Σάββας στήνουν μια πλάκα με δυσάρεστη τροπή αφού επεμβαίνει η αστυνομία.

Ρουά Ματ, επεισόδιο 37. Τελικά ο Μάξιμος θα καταφέρει μετά την απόφαση που πήρε να μείνει μακριά από την Ρουμπίνη, όταν το μυαλό λέει αλλά και η καρδιά φωνάζει για άλλα; Ο Μάξιμος για ακόμα μια φορά για να κερδίσει χρόνο μπερδεύει τα πράγματα. Η Ρουμπίνη κάνει υπομονή και τον περιμένει με την Ιωάννα να βάζει τώρα τους δικούς της όρους. Ο Μιχαήλ θέλει να φύγει από το εργοστάσιο παρόλο που η Ιωάννα δεν θέλει. Η Ιωάννα και ο Μάξιμος μπαίνουν αγκαλιά στο εργοστάσιο και η Ρουμπίνη τους βλέπει. Η Ρουμπίνη καταρρέει και η Ιωάννα μοιάζει σαν να έχει κερδίσει το παιχνίδι, έστω για λίγο…

Ρουά Ματ, επεισόδιο 38. Η Βίκυ και ο Μιχαήλ συναντιούνται και μην μπορώντας να κρατηθούν καταλήγουν στο κρεβάτι. Αποφασίζουν μάλιστα να κρατήσουν τη σχέση τους έστω στα κρυφά. Ο επιχειρηματίας που μάζεψε την Ρουμπίνη όταν αυτή ήταν σε μαύρο χάλι, την πήγε σπίτι του να την περιποιηθεί και τώρα θέλει να την ξαναδεί. Η Παυλίνα καταλαβαίνει πως δεν θέλει πια τον Νικόλα. Ο Μάξιμος λέει στην Ιωάννα να πάνε διακοπές για να έρθουν πιο κοντά και αυτό το ακούει η Ρουμπίνη.

Επεισόδιο 39. Η Ρουμπίνη θυμώνει με τον Μάξιμο μετά τα όσα άκουσε και αποφασίζει να βγει με τον επιχειρηματία που την πολιορκεί συνεχώς. Ο Μάξιμος και η Ιωάννα έχουν πάει διακοπές, αυτός είναι ζεστός μαζί της αλλά αυτή κρατάει τις επιφυλάξεις της. Κανείς δεν γνωρίζει αυτό που τους ετοιμάζει ο Ακύλας. Να γίνει απαγωγή του παιδιού από τον ο του πατέρα για λίτρα.

Επεισόδιο 40. Ο Μάξιμος επιστρέφει γρήγορα από το ταξίδι με την Ιωάννα και με την βοήθεια της αστυνομίας ψάχνουν το παιδί τους. Ο Ακύλας είναι σοβαρά τραυματισμένος και πείθει τους πάντες, ενώ αυτός κρύβεται πίσω από όλα αυτά. Η Ρουμπίνη θέλει και πάλι να βγει με τον επιχειρηματία. Αυτός που έχει το παιδί διώκεται από την αστυνομία και αποφασίζουν κάτι το οποίο μπορεί να προκαλέσει το θάνατο του παιδιού. Στο σπίτι της Ιωάννας έχουν μαζευτεί όλοι για να της συμπαρασταθούν…