Ρουά Ματ – Δείτε τα επεισόδια 41-42-43-44-45

Ρουά Ματ - Δείτε τα επεισόδια 41-42-43-44-45

Ρουά Ματ – Δείτε τα επεισόδια 41-42-43-44-45

Ρουά Ματ επεισόδιο 41.

Ρουά ματ επεισόδιο 42. Ο Σάββας πληροφορείται πως η Βίκυ θέλει τον Μιχαήλ, έτσι την απειλεί πως θα την παρακολουθήσει. Ο Μάνος ρίχνει στο τραπέζι μια πρόταση. Αντί για δικαστήριο να γίνει διακανονισμός, η Στέλλα όμως είναι αντίθετη. Η Ρουμπίνη συνεχίζει τα ραντεβού με τον επιχειρηματία. Αυτός της δείχνει την τρυφερή πλευρά του και αυτή εντυπωσιάζεται. Η Βίκυ και ο Μιχαήλ τρώνε μαζί και μέλανε για την σχέση τους. Η αστυνομία κόντευε να φτάσει στον Ακύλα, ο οποίος ανησυχεί.

Επεισόδιο 43. Ο Μάξιμος τσακώνεται με τη Ρουμπίνη πως τον κορόιδευε και πως έβγαινε και μαζί του αλλά και με τον επιχειρηματία. Η Ρουμπίνη τον χαστούκισε διότι ένιωσε πως προσβάλλεται. Όσο αφορά την κληρονομιά η Ιωάννα βάζοντας τους δικηγόρους της να παίξουν σκληρό παιχνίδι, δεν θέλει να χάσει τίποτα από την περιουσία. Ο Δημήτρης γνωρίζει στο εστιατόριο μια κοπέλα, που θα εργαστεί εκεί ως σεφ. Φαίνεται πως αυτή θα του κλέψει την καρδιά. Η Ρουμπίνη θέλει να χωρίσει τον Μάξιμο αλλά κάνει τεστ εγκυμοσύνης και βγαίνει θετικό!

Επεισόδιο 44. Η Ρουμπίνη λέει στην Στέλλα πως θέλει να κρατήσει το παιδί. Η Παυλίνα στήνει μια πλάκα που θα κάνει έξαλλο τον Ηρόδοτο. Ο Σάββας μαθαίνει πως η γυναίκα του τα έχει με άλλον και γίνετε έξαλλος. Η αστυνομία λέει στην Ιωάννα πως για την απαγωγή ίσως ευθύνεται ο πραγματικός πατέρας του βρέφους. Η Ρουμπίνη πάει εκδρομή με τον επιχειρηματία και μάλιστα με το ελικόπτερο του. Η Βίκη και ο Μιχαήλ λένε στην Ιωάννα πως έχουν δεσμό. Η Στέλλα πηγαίνει στο γραφείο του Μάξιμου και του ζητά να ξεκαθαρίσει τα πράγματα ανάμεσα στις δυο γυναίκες.