Ρουά Ματ – Δείτε τα επεισόδια 7-8-9-10-11

Ρουά Ματ - Επεισόδιο 7-8-9-10-11

Ρουά Ματ – Δείτε τα επεισόδια 7-8-9-10-11

Ρουά ματ, επεισόδιο 7. Η Βίκη έχει πάει στο σπίτι της Ρουμπίνης και της ζητά να αφήσει επιτέλους τον Μάξιμο, ώστε να γυρίσει και πάλι στην αδερφή της. Η Ιωάννα είναι σε άσχημη κατάσταση και λόγω του χωρισμού της και λόγω του ατυχήματος, το στήριγμα της ο Δημήτρης. Ο Σάββας ψάχνει τα πράγματα της Βίκυς και βρίσκει μια φωτογραφία. Η Ρουμπίνη αρχίζει να νιώθει τύψεις που χώρισε ένα ζευγάρι. Ο Μάξιμος πλησιάζει την Ιωάννα για να της συμπαρασταθεί αλλά αυτή εξοργίζεται. Ο Μάξιμος λέει στην Ρουμπίνη να συζήσουν.

Ρουά ματ, επεισόδιο 8. Ο Ακύλας μετά τα όσα έχουν συμβεί με την Ρουμπίνη αποφασίζει να την διώξει από το εργοστάσιο. Ο Μιχαήλ τσακώνεται με την Ιωάννα θέλοντας να την κάνει να καταλάβει πως σκοπός του είναι να την προστατέψει. Ο Σάββας πέφτει θύμα ενός καυγά. Ο Μάξιμος έχει πλέον νέο σπίτι για αυτόν και την Ρουμπίνη και της δίνει τα κλειδιά. Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας, αυτό μαθαίνει και η Ιωάννα και…

Επεισόδιο 9. Ο Μιχαήλ τρέφει συνθήματα για την Βίκυ και αυτό φαίνεται από την κίνηση του, αλλά η Βίκυ τον διώχνει. Η Ιωάννα βγάζει στη φόρα όλα όσα έχει κάνει ο Μάξιμος και του ζητά διαζύγιο. Ο Μάξιμος αρραβωνιάζεται κρυφά την Ρουμπινη. Η Αλεξία βρίσκει μέσα σε ένα ταξί μια τσάντα με πολλά λεφτά αλλά την παραδίδει στην αστυνομία, το όνομα της ακούγεται από όλα τα ΜΜΕ της χώρας. Η Ρουμπίνη πάει στο σπίτι για να πάρει τα πράγματα της για να μείνει με τον Μάξιμο, αλλά δεν φτάνει ποτέ…

Επεισόδιο 10. Η Ρουμπίνη έχει γίνει άφαντη και ο Μάξιμος την ψάχνει παντού. Η Ιωάννα συναντά τον άντρα της κοπέλας που σκότωσε. Ο Ηρόδοτος τώρα αρχίζει να βλέπει με άλλο μάτι την Αλεξία. Ο Μάξιμος κατηγορεί ανοιχτά τον πατέρα του πως αυτός φταίει που η Ρουμπίνη έφυγε. Ο Μιχαήλ ενημερώνει τους πάντες πως κάτι σοβαρό γίνεται στο εργοστάσιο. Ο Μάξιμος συγκλονίζεται όταν μαθαίνει από τους αστυνομικούς ότι βρέθηκε αίμα στο αμάξι της.

Επεισόδιο 11. Η αγωνία του Μάξιμου κορυφώνεται καθώς με αγωνία αναζητά την Ρουμπίνη. Ο Μίλτος σκοτώνεται πάνω σε μια μοιραία σύγκρουση. Ο Ηρόδοτος τώρα που η Αλεξία έχει γίνει διάσημη την θέλει. Το λάθος στο εργοστάσιο έγινε από κάποιον χημικό και αμέσως το λέει στην Ιωάννα. Ο Μάξιμος μαθαίνει πως το αίμα στο αμάξι της δεν άνηκε σε αυτήν και πως μια εργάτρια την είδε στην Πάφο με κάποιον νέο πάμπλουτο επιχειρηματία.