Ρουά Ματ – Δείτε τα επεισόδια 92-93-94-95-96

Ρουά Ματ - Δείτε τα  επεισόδια 92-93-94-95-96

Ρουά Ματ – Δείτε τα επεισόδια 92-93-94-95-96

Ρουά ματ, επεισόδιο 92. Ο Δημήτρης ζητά από την Ιωάννα να ξεχάσει την όμορφη νύχτα που πέρασαν μαζί και να συγχωρέσει τον Μάξιμο. Την ίδια ώρα βγαίνει και η απόφαση του δικαστηρίου σχετικά με την οικογένεια της Ρουμπίνης. Η Βίκυ τρέχει στον Σάββα για παρηγοριά και ο Γιάννης ζηλεύει έντονα. Ο Μάξιμος τσακώνεται με την Ρουμπίνη λέγοντας πως από την αρχή αυτή είχε σκοπό να τους καταστρέψει. Οι κατάρες της Αλεξίας φαίνεται πως έπιασαν πάνω στον Ηρόδοτο μιας και αυτός έχει αρχίσει να παθαίνει διάφορα περίεργα…

Ρουά ματ, επεισόδιο 94. Η Ρουμπίνη και ο Γιώργος συναντιούνται με την Ιωάννα και τον Μάξιμο και η έκβαση δεν έχει αίσιο τέλος. Ο Μάξιμος τσακώνεται με την Ρουμπίνη η οποία δεν θέλει να πάει πάλι στο εργοστάσιο αλλά ο Γιώργος της λέει πως πρέπει να υπερασπιστεί αυτά που κληρονόμησε. Το παιδί της Ιωάννας βρέθηκε στο Λονδίνο, έτσι ο Μάξιμος και η Ιωάννα γεμάτοι χαρά σμίγουν και πάλι. Το μαγαζί του Δημήτρη κάηκε ολοσχερώς και η πρόταση της Λυδίας να του δανείσει χρήματα για να το επισκευάσει, τον ηρεμεί.

Επεισόδιο 95. Η Ρουμπίνη δυναμικά επιστρέφει στο εργοστάσιο προκαλώντας την οργή του Μάξιμου. Ο Ηρόδοτος μαθαίνει από την Παυλίνα τι τελικά νιώθει αυτή σχετικά με αυτόν. Ένας μήνας έχει ήδη περάσει και η Ρουμπίνη έχει εγκατασταθεί στο εργοστάσιο και παίρνει αποφάσεις. Ο Δημήτρης προσπαθεί να φτιάξει το εστιατόριο του, ενώ ο Μάξιμος και η Ιωάννα κάνουν προσπάθειες να ξεχάσουν το παρελθόν. Ο Γιώργος μαθαίνει πως η μητέρα του δεν είναι καλά και φεύγει για Ελβετία.

Επεισόδιο 96. Η μητέρα του Γιώργου έπαθε φράγμα και αυτός φεύγει για Ελβετία. Η Μαρία θεωρεί ύποπτο τον Ακύλα και τον ανακρίνει, αλλά αυτός αρνείται τα πάντα. Η Ιωάννα είναι πάρα πολύ ευτυχισμένη. Ο Δημήτρης ανοίγει το μαγαζί και πάλι αλλά αυτό είναι άδειο! Ο Σάββας αποφασίζει να κινηθεί νομικά για να πάρει το παιδί από την Βίκυ. Η Ιωάννα και η Ρουμπίνη τσακώνονται στο εργοστάσιο και τότε η Ιωάννα βρίσκεται αναίσθητη κάτω από τις σκάλες.