Ρουά Ματ – Δείτε τα επεισόδια 107-108-109-110-111

Ρουά Ματ - Δείτε τα επεισόδια 107-108-109-110-111

Ρουά Ματ – Δείτε τα επεισόδια 107-108-109-110-111

Ρουά ματ, επεισόδιο 107. Η Ιωάννα και ο Μιχαήλ συμπεραίνουν πως έχει γίνει σαμποτάζ στο γιαούρτι και δηλητηριάστηκαν τόσοι άνθρωποι, έτσι δίνουν το περιστατικό στην αστυνομία για να βρουν ποιος το έκανε. Ο Δημήτρης ώστε να μην μείνουν οι συνεργάτες του χωρίς δουλειά δέχεται να συνεχίσει την εκπομπή του με παραγωγό τον Ιωάννου. Η Παυλίνα συναντιέται με τον Ηρόδοτο, αλλά η συζήτηση τους δεν τους βγάζει πουθενά, ενώ την ίδια ώρα ο Μάξιμος στέλνει ένα γράμμα στην Ρουμπίνη, το οποίο γράμμα θα λειτουργήσει υπέρ της σχέσης της Ρουμπίνης με τον Γιώργο. Η Βίκυ για ακόμα μια φορά εξοργίζει τον Μιχαήλ.

Ρουά ματ, επεισόδιο 108. Και οι δυο έχουν ο ένας αισθήματα για τον άλλον, αλλά δεν πρέπει να είναι μαζί. Αυτό συμβαίνει στην περίπτωση το Δημήτρη και της Ιωάννας. Για αυτό και μόνο τον λόγο ο Δημήτρης κάνει πρόταση γάμου στη Λυδία. Ο Γιώργος και η Ρουμπίνη αποφασίζουν να στείλουν το γράμμα πίσω στον Μάξιμο. Μηνύσεις κάνουν οι καταναλωτές στο εργοστάσιο έπειτα από τις δηλητηριάσεις. Η Θάλεια τρέμει μήπως αποκαλυφθεί και η Ιωάννα βρίσκεται σε πανικό. Η Μυρτώ, μια νέα και όμορφη κοπέλα προσλαμβάνεται στο εργοστάσιο και δείχνει να είναι γοητευμένη από τον Μάξιμο.Ρουά ματ, επεισόδιο 110. Ο Δημήτρης κάνει μια νέα αρχή στη σχέση του με την Ρουμπίνη και τον Γιώργο. Η Μυρτώ και ο Μάξιμος έρχονται πολύ κοντά. Η Ιωάννα πιστεύει πως η Ρουμπίνη έκανε το σαμποτάζ και το λέει στην αστυνομικό. Ο Δημήτρης ανοίγει την καρδιά του στην Λυδία για τα πραγματικά του αισθήματα και αυτή του λέει πως θα σκεφτεί πολύ σοβαρά την πρόταση γάμου. Ο Σάββας λέει στη Βίκυ πως ο Μιχαήλ βγαίνει με άλλη. Ο Μάξιμος λέει στον Δημήτρη πως τελικά δεν θα είναι μαζί με την Ιωάννα και πως μπορεί τώρα αυτός να την διεκδικήσει.

Ρουά ματ, επεισόδιο 111. Οι δυο φίλοι μιλούν ανοιχτά για την Ιωάννα και ο ένας συγχωρεί τον άλλον. Στο πάρτι που διοργάνωσε ο Γιώργος, συμβαίνει ένα γεγονός που προκάλεσε ταραχή. Η Βίκυ αποφασίζει να κυνηγήσει τα όνειρα της, έτσι εκθέτει τα έργα σε γκαλερί. Ο Γιάννης επιστρέφει και λέει στον Σάββα πως δεν θέλει να μείνουν άλλο μαζί. Η Ιωάννα για πρώτη φορά δείχνει πιο φιλική προς τη Ρουμπίνη, βάζοντας και οι δυο νερό στο κρασί τους. Ο Μάξιμος και η Μυρτώ έρχονται πολύ κοντά. Ο Δημήτρης μαθαίνει από τον αδερφό του, πως ο πατέρας τους πέθανε.