Ρουά ματ – Επεισόδιο 11-12-13-14-15 – Β’ κύκλος

Ρουά ματ - Επεισόδιο 11-12-13-14-15 - Β' κύκλος

Ρουά ματ, επεισόδιο 11 , β’ κύκλος.

Ο Φίλιππος μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο, καθώς του πυροβόλησαν τα λάστιχα και αυτός έπεσε από τη μηχανή. Παθαίνει κάποιες μικρές κακώσεις μόνο. Η Μαρία δεν θέλει να ακούσει πως ο Ανδρέας κρύβεται πίσω από αυτό το γεγονός. Η Παυλίνα είναι ράκος που απέβαλε. Η Ρουμπίνη και ο Μιχαήλ βρίσκονται στο πλευρό της. Ο Σάββας πηγαίνει κάποια πράγματα της Βίκυς στην Ιωάννα, μαζί με αυτά της πηγαίνει και το τάμπλετ της. Το κανάλι ζητά από την Ηρώ να κάνει την εκπομπή δυο φορές την εβδομάδα. Ο Ηρόδοτος πηγαίνει τη Ρωσίδα φίλη του να πιάσει δουλειά ως καθαρίστρια στο συνεργείο του Σάββα, αλλά αυτή φεύγει αμέσως μόλις μαθαίνει τι δουλειά θα κάνει εκεί. Η Ιωάννα παθαίνει σοκ όταν ο Δημήτρης της αποκαλύπτει πως αγαπά την Ρεγγίνα. Η Ιωάννα διαβάζει στο τάμλπετ της Βίκυς πως αυτή έδωσε ένα τεράστιο χρηματικό ποσό σε μια γυναίκα για να καταστρέψει τον Μιχαήλ.

Ρουά ματ, επεισόδιο 12 , β’ κύκλος.

Η Ιωάννα θέλει να βοηθήσει τον Μιχαήλ να γλιτώσει από αυτήν την άγνωστη γυναίκα, αλλά για κακή της τύχη ζητά από την Ευδοκία να την βοηθήσει ως προς αυτό. Η Ηρώ αρχίζει να κλέβει τη δουλειά του Δημήτρη, ενώ αυτός βρίσκεται μαζί με τη Ρεγγίνα. Ο Μίλτος λέει στον Σάββα πως κάνει τα πάντα για να κρύψει τα συναισθήματα του. Ο Φίλιππος πηγαίνει στη φυλακή για να απειλήσει τον Ανδρέα, όταν το μαθαίνει όμως αυτό η Μαρία γίνεται έξαλλη. Ο Πέτρος ζητά από το Δημήτρη να πείσει τη Ρεγγίνα να μην υποστηρίζει τον Ανδρέα.

Ρουά ματ, επεισόδιο 13 , β’ κύκλος.

Η Ιωάννα αντιδρά πολύ άσχημα στο ψέμα που της είπε μόλις ο Δημήτρης και η Ρεγγίνα διαπιστώνει πως αυτοί οι δυο φίλοι, μόνο φίλοι δεν είναι. Ο Πέτρος θέλει να γνωρίσει καλύτερα τη Ρουμπίνη καθώς του αρέσει. Η Ιωάννα νιώθει άσχημα για τον Μιχαήλ και προσπαθεί να τον βοηθήσει. Ο Δημήτρης αποκαλύπτει τα συναισθήματα του στη Ρεγγίνα, αλλά παραξενεύεται με την αντίδραση της.

Ρουά ματ, επεισόδιο 14 , β’ κύκλος.

Η Ρεγγίνα λέει στον Ανδρέα πως θα τον στηρίξει. Το μαθαίνει αυτό ο Ανδρέας και γίνεται έξαλλος. Ο Ηρόδοτος χωρίζει από τη Μαρούσκα, ενώ ο Μίλτος έχει εξαφανιστεί και ο Σάββας αγωνιά. Ο Πέτρος επισκέπτεται τη Ρουμπίνη στο γραφείο της, αλλά αυτό δεν αρέσει καθόλου στο Μάξιμο. η Νεφέλη ζητά από τη Μαρία να μην ξαναδεί ποτέ τον Φίλιππο. Η Ιωάννα λέει την αλήθεια στο Μιχαήλ σχετικά με τη γυναίκα που προσπαθεί να τον βλάψει.

Ρουά ματ, επεισόδιο 15, β’ κύκλος.

Ο Μάξιμος βλέπει τη Ρουμπίνη και τον Πέτρο μαζί και αμέσως καταλαβαίνει τη θέλει αυτός ο άνδρας. Ο Σάββας πηγαίνει στο τραπέζι που τον κάλεσε η γυναίκα του Μίλτου. Έξαλλος ο Ηρόδοτος όταν αποκαλύπτει πως η Μαρούσκα τον έχει χρεώσει 10.000 ευρώ! Στο ιντερνέτ διαρρέει φωτογραφία με τη Ρουμπίνη σε προσωπική στιγμή με τον Φίλιππο.