Ρουά Ματ – Δείτε τα επεισόδια 112-113-114-115-116

Ρουά Ματ - Δείτε τα  επεισόδια 112-113-114-115-116

Ρουά Ματ – Δείτε τα επεισόδια 112-113-114-115-116

Ρουά ματ, επεισόδιο 112. Ο Μάξιμος έρχεται πολύ κοντά με την Μυρτώ και αυτό το μαθαίνει η Ρουμπίνη και πέφτει από τα σύννεφα. Η Ιωάννα αποκαλύπτει πως προσποιείται ότι βλέπει φιλικά την Ρουμπίνη για να την εκδικηθεί και σχεδιάζει να την αποκαλέσει ως ένοχη για το σαμποτάζ. Η Βίκυ είναι χαρούμενη καθώς μια γκαλερί δέχεται να εκθέσει τα έργα της. Ο Δημήτρης πηγαίνει στην κηδεία του πατέρα του αλλά κανένας δεν του μιλά ή δεν του δίνει σημασία. Τον έχουν όλοι απομονώσει.

Ρουά ματ, επεισόδιο 113. Η Θάλεια και η Ιωάννα σχεδιάζουν να εκδικηθούν την Ρουμπίνη κατηγορώντας την για το σαμποτάζ. Αυτή χωρίς να ξέρει τίποτα είναι έτοιμη να πέσει στην παγίδα των δυο γυναικών. Η Λυδία λέει στον Δημήτρη πως δεν θέλει να τον παντρευτεί ενώ ο Μάξιμος κάνει μια νέα αρχή με την Μυρτώ. Η Βίκυ ετοιμάζει πυρετωδώς την έκθεση και έχει ξεχάσει τελείως τον Μιχαήλ.

Ρουά ματ, επεισόδιο 114. Η Ρουμπίνη τελικά πέφτει μέσα στην παγίδα που της έστησαν η Θάλεια και η Ιωάννα. Ο Γιώργος λείπει και ο Μάξιμος τώρα βρίσκει την ευκαιρία να δει την Ρουμπίνη. Ο Μιχαήλ έχει χωρίσει με την Βίκυ και νιώθει χαρά γιατί είναι και πάλι μόνος του. Ο υπεύθυνος της γκαλερί όταν βλέπει τους πίνακες της μένει άφωνος με το ταλέντο της!

Ρουά ματ, επεισόδιο 115. Ο Μιχαήλ κατάλαβε πως η Ιωάννα στήνει παγίδα στην Ρουμπίνη και της το λέει, ενώ για τον λόγο αυτό η Ιωάννα αναβάλει τα σχέδια της. Ο Ηρόδοτος ζωγραφίζει έναν πίνακα για την Βίκυ και ο υπεύθυνος νομίζει πως ο πίνακας αυτός είναι δικός της και ξετρελαίνεται. Αυτή αναγκάζεται να του πει ψέματα. Ο Δημήτρης και ο αδελφός του έρχονται πολύ κοντά, ενώ ο Μάξιμος με την Μυρτώ πέφτουν πάνω στην Ιωάννα και την Ρουμπίνη. Ένας άγνωστος πυροβόλησε τον Γιώργο!

Ρουά ματ, επεισόδιο 116. Ο Γιώργος μεταφέρεται σοβαρά τραυματισμένος με μια σφαίρα στο στομάχι. Η Βίκυ μαθαίνει πως έχει κάποιο πρόβλημα υγείας και όλοι είναι στο πλάι της. Η Ιωάννα πέφτει ψυχολογικά και ο Δημήτρης είναι και πάλι στο πλευρό της. Ο Μιχαήλ μαθαίνει για την Βίκυ και της λέει πως έχει μετανιώσει για τον τρόπο του. Η Ιωάννα βλέπει την Μυρτώ στο εργοστάσιο του Μάξιμου και καταλαβαίνει την αλήθεια.

Δείτε εδώ τα επεισόδια της προηγούμενης εβδομάδας