Ρουά Ματ – Δείτε τα επεισόδια 117-118-119-120-121

Ρουά Ματ - Δείτε τα  επεισόδια 117-118-119-120-121

Ρουά Ματ – Δείτε τα επεισόδια 117-118-119-120-121

Ρουά ματ, επεισόδιο 117. Ο Μάξιμος και η νέα του φίλη έρχονται πολύ κοντά. Αυτό το μαθαίνει η Ρουμπινη και μένει άναυδη. Η Ιωάννα λέει στη Θάλεια πως συμπεριφέρεται φιλικά στην Ρουμπίνη ώστε να την εκδικηθεί αργότερα. Έτσι οι δυο γυναίκες ψάχνουν τρόπους ώστε να την εκδικηθούν. Η Βίκυ είναι ευτυχισμένη γιατί τα έργα της θα παρουσιαστούν σε γκαλερί ενώ την ίδια ώρα ο Δημήτρης πηγαίνει στην κηδεία του πατέρα του, αλλά όλοι τον αποφεύγουν.

Ρουά ματ, επεισόδιο 118. Ο Γιώργος δεν λέει στη Ρουμπινη γιατί τον πυροβόλησαν. Αυτή όμως από ένστικτο και μόνο ξέρει πως κάτι κακό γίνεται και ψάχνει να βρει την αλήθεια. Ο Δημήτρης έρχεται κοντά με τον αδελφό του, αλλά αυτός δεν είναι τόσο κάλος όσο ο Δημήτρης νομίζει ότι είναι. Ο Ακύλας και η Ειρήνη κρατούν ένα μεγάλο μυστικό από τον Μάξιμο. Η Ρουμπινη ψάχνει στον υπολογιστή του Γιώργου και βρίσκει τα μυστικά του που μόνο αθώα δεν είναι.

Ρουά ματ, επεισόδιο 119. Η Ρουμπινη καταλαβαίνει πως τελικά ο άντρας που παντρεύτηκε είναι ένας άγνωστος. Άλλο της έδειχνε ότι είναι και άλλο είναι. Η Αλεξία μαθαίνει τα πάντα σχετικά με τα έργα του Ηρόδοτου. Η Παυλίνα και ο Ηρόδοτος συζητούν. Ο Δημήτρης λέει στον Μάξιμο πως φέρεται πολύ άσχημα στις γυναίκες και πως δεν πρέπει να συμβαίνει αυτό. Η Ιωάννα επισκέπτεται την μητέρα της Ρουμπινης για να ενώσουν τα χέρια τους. Ο Γιώργος βλέπει την Ρουμπινη να ψάχνει τα πράγματα του και τότε βλέπουμε τον πραγματικό του χαρακτήρα.

Ρουά ματ, επεισόδιο 120. Ο Γιώργος όπως σας είπαμε στο προηγούμενο επεισόδιο εξοργίζεται με τη Ρουμπινη. Αυτή ανησυχεί καθώς ξέρει πως αυτός της κρύβει πολλά και σημαντικά γεγονότα. Ο Μιχαήλ μαθαίνει πως η Θάλεια έκανε το σαμποτάζ και την απειλεί πως θα την απολύσει, αλλά άλλη γνώμη έχει η Ιωάννα. Στο τέλος όμως δέχεται και την απολύουν. Ο Σάββας μαθαίνει πως οι πίνακες με τις οποίες θα κάνει έκθεση η Ιωάννα είναι του Ηρόδοτου και τότε θα καταλάβει πως η Βίκυ δεν είναι καθόλου καλά….

Ρουά ματ, επεισόδιο 121. Η Θάλεια και η Ιωάννα τσακώνονται. Ο Σάββας μιλά στην Βίκυ για την έκθεση αλλά δεν καταφέρνει τίποτα. Ο Μιχαήλ είναι αυτός που της δείχνει πως αυτό που κάνει είναι σφάλμα. Η Ρουμπινη για να μάθει την αλήθεια για τον Γιώργο ζητά τη βοήθεια του Μάξιμου. Αυτός ψάχνει και μετά από λίγο την ενημερώνει ότι ο Γιώργος κάνει άσχημες δουλειές.