Ρουά Ματ – Δείτε τα επεισόδια 122-123-124-125-126

2
Ρουά Ματ - Δείτε τα επεισόδια 122-123-124-125-126

Ρουά Ματ – Δείτε τα επεισόδια 122-123-124-125-126

Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα στην αγαπημένη μας σειρά; Ο Μάξιμος έπειτα από έρευνα που κάνει για τον Γιώργο, μαθαίνει πως δεν είναι και ο πιο τίμιος επιχειρηματίας και πως κάνει παράνομες δουλειές. Αμέσως πηγαίνει στη Ρουμπίνη ώστε να της αποκαλύψει την αλήθεια, αλλά αυτή δεν δέχεται να ακούσει κουβέντα. Ο Γιώργος γνωρίζει για την συνάντηση αυτή και για να εκδικηθεί τον Μάξιμο, αρχίζει να βγάζει προς τα έξω το πραγματικό του πρόσωπο. Βάζει τους μπράβους του να χτυπήσουν τον Μάξιμο! Όταν η Ρουμπίνη πληροφορείται πως ο Μάξιμος χτυπήθηκε άγρια, αρχίζει να αναρωτιέται εάν ο Γιώργος είναι όντως ο Πρίγκιπας του παραμυθιού, ή ένας εγκληματίας. Ο Ηλίας καταλαβαίνει το επικίνδυνο παιχνίδι που παίζει η Ιωάννα. Ο Ηρόδοτος αποφασίζει να μην ζωγραφίσει ποτέ ποια, αυτό επηρεάζει άμεσα την Βίκυ ή οποία παρουσιάζει σε έκθεση τα δικά του έργα.

Δείτε εδώ τα επεισόδια της προηγούμενης εβδομάδας: ANT1 Κύπρου

 • Το Ρουά Ματ ένα χρόνο τώρα δεν έχει κάνει ούτε μία φορά κοιλιά.
  Είναι μία σειρά με ωραία πλοκή, ένταση και διακυμάνσεις από συμβάν σε συμβάν.
  Κάποιες φορές έχει μερικά κλισέ, τα οποία τα μαντεύεις πριν μιλήσουν οι πρωταγωνιστές. Όπως, επίσης, κάποιοι διάλογοι (ιδιαίτερα όταν μιλά ο Μιχαήλ), για τη ζωή και τον έρωτα.
  Δεν παύει, όμως, να είναι μία θαυμάσια σειρά!

  Σ ευχαριστούμε για τη διαρκή ενημέρωση.

 • To Ρουα ματ ειναι τελεια σειρα.Ειναι ομως πολυ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΝ ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΟΥΜΠΙΝΙ.Ο Γιωργος φερθηκε σπαθι σε ολους.Ειδικα στην ρουμπινι.Εχουν φοβερη χημεια μεταξυ τους. Τους θελουμε μαζι.