Ρουά Ματ – Δείτε τα επεισόδια 165-166-167-168-169

Ρουά Ματ - Δείτε τα  επεισόδια 165-166-167-168-169

Ρουά Ματ – Δείτε τα επεισόδια 165-166-167-168-169

Ρουά ματ, επεισόδιο 165. Ο Φίλιππος επισκέπτεται ένα σπίτι στην Πάφο και ταράζεται ιδιαίτερα όταν βλέπει ένα κοριτσάκι… ο Ευθυμίου θέλει πάση θυσία να εξαφανίσει από το χάρτη το παιδί της Ρουμπίνης και κάνει πως αγαπάει τη Σαμ για να την πείσει να το απαγάγει. Ο πατέρας της Ρουμπίνης είναι σε πολύ κακή κατάσταση στην εντατική και η γυναίκα του ψάχνοντας για ενόχους βγάζει όλη την κακία της στον Μάξιμο. Η Βίκυ είναι άφαντη και ψάχνουν να βρουν ποιος τη βοήθησε να το σκάσει. Ο Σάββας είναι χαμένος στις σκέψεις του ενώ η Μυρτώ του ανακοινώνει πως περιμένει το παιδί του! Η αστυνόμος Μαρία ψάχνει να βρει ποιος βοήθησε τη Βίκυ.

Ρουά ματ, επεισόδιο 166. Ο Ηλίας τελικά ξυπνά κάνοντας τη Στέλλα και την κόρη του να λάμπουν από χαρά. Η Βίκυ ακόμα δεν έχει φύγει από την Κύπρο, καθώς θέλει να δει το παιδί της. Ο Γιάννης είναι όμως αγχωμένος καθώς η αστυνομία τον καλεί για κατάθεση. Ο Μιχαήλ γνωρίζοντας πως η Ιωάννα τον κλέβει, ζητά τη βοήθεια του Φίλιππου για να την ξεσκεπάσουν. Η Μυρτώ λέει στον Σάββα πως θα κρατήσει το παιδί μόνο εάν αποφασίσει να την παντρευτεί! Ο Μάξιμος μαθαίνει πως ο Ακύλας κατηγορείτο για την απαγωγή της κόρη του πριν έναν χρόνο.

Επεισόδιο 167. Ο Μάξιμος μένει με το στόμα ανοιχτό όταν ακούει από τον ίδιο τον αστυνομικό τα νέα σχετικά με τον Ακύλα. Και η Ιωάννα είναι μπερδεμένη, ενώ κανείς δεν μπορεί να εντοπίσει τον Ακύλα, ο οποίος έχει εξαφανιστεί. Μια άλλη έκπληξη περιμένει την Ιωάννα καθώς μαθαίνει από τους αστυνομικούς πως η Βίκυ με πλαστά έγραφα και μεταμφιεσμένη το έσκασε από το αεροδρόμιο για Αθήνα.

Επεισόδιο 168. Ο Φίλλιπος είδε ότι η Σαμ έφυγε με το παιδί από το σπίτι και το λέει στη Ρουμπίνη. Ο Σάββας υποπτεύεται τον Γιάννη σχετικά με την υπόθεση της Βίκυς και τον καλεί για να ψαρέψει σχετικά με αυτό. Οι δυο φίλοι τελικά καταλήγουν σε έναν άγριο καυγά. Η Μυρτώ αποφάσισε να μην κρατήσει το παιδί που περιμένει. Ο Μάξιμος μαθαίνει ότι ο Ακύλας συνελήφθη στην Ιταλία. Ο Ηλίας πεθαίνει, αφήνοντας πίσω την γυναίκα του και την κόρη του σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.
Επεισόδιο 169.