Ρουά Ματ – Δείτε τα επεισόδια 170-171-172-173-174

Ρουά Ματ - Δείτε τα  επεισόδια 170-171-172-173-174

Ρουά Ματ – Δείτε τα επεισόδια 170-171-172-173-174

Ρουά ματ, επεισόδιο 170. Ο Φίλλιπος πιάνει την Μαρία ζητώντας εξηγήσεις, αυτό δηλαδή που ήθελε να κάνει τόσο καιρό. Ο Σάββας και ο Γιάννης τσακώνονται άσχημα και οι δυο φίλοι έρχονται σε ρήξη. Ο Δημήτρης βλέπει τις φωτογραφίες στο διαδίκτυο και ζητά τη βοήθεια της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος για να βρει ποιος κρύβεται πίσω από αυτή τη δημοσίευση. Ο Φίλλιπος είναι σίγουρος πως η Ιωάννα κλέβει τον Μιχαήλ και ζητά συμμαχία μαζί του, ώστε να την ξεσκεπάσουν. Ένας πυροβολισμός ακούγεται στο σπίτι της Ρουμπίνης!

Επεισόδιο 171. Η Βίκυ έχει αποφασίσει πως να εκδικηθεί την αδελφή της, έτσι ανεβάζει φωτογραφίες της Ιωάννας και του Δημήτρη στο διαδίκτυο. Φωτογραφίες τις οποίες πρώτα περνά από μοντάζ η ίδια η Βίκυ! Ο Δημήτρης το μαθαίνει αλλά δεν λέει τίποτα ακόμα στην Ιωάννα για να μην πληγωθεί. Ο Ηρόδοτος όμως που μπαίνει στο διαδίκτυο βλέπει τις φωτογραφίες και αμέσως ενημερώνει την Ιωάννα. Η Στέλλα φεύγει για Μονεμβασιά. Η Σαμ λέει στη Ρουμπίνη πως κάποιος μπήκε στο σπίτι με σκοπό να πάρει το παιδί. Το παιδί όμως εξαφανίζεται και ο Γολγοθάς της Ρουμπίνης τώρα ξεκινά.

Επεισόδιο 172. Όταν η Ρουμπίνη βλέπει πως η κόρη της λείπει, καταρρέει. Ο Ευθυμίου της ζητά να υπογράψει πως παραιτείτε από την κληρονομιά για να της δώσει πίσω το παιδί της. Ο Μιχαήλ και η Παυλίνα διαφωνούν σε κάποια ασήμαντα πράγματα και έτσι αυτή του ζητά να χωρίσουν. Η Βίκυ ενημερώνει τα περιοδικά πως η Ιωάννα και ο Δημήτρης έχουν κρυφή σχέση! Ο Ηρόδοτος ξεσκεπάζει τον Γιάννη και δείχνει τις αποδείξεις στον Σάββα.