Ρουά Ματ – Δείτε τα επεισόδια 175-176-177-178-179

Ρουά Ματ - Δείτε τα  επεισόδια 175-176-177-178-179

Ρουά Ματ – Δείτε τα επεισόδια 175-176-177-178-179

Ρουά ματ, επεισόδιο 175. Ο Φίλλιπος παρακολουθεί στενά τον Άρη και είναι πιπισμένος πως θα βρει την κόρη της Ρουμπίνης. Η Ιωάννα, ο Μάξιμος, η Μαρία και ο Ανδρέας, βρίσκονται μαζί για δείπνο και έτσι μαθαίνουμε πολλά πράγματα για αυτούς τους τέσσερις φίλους. Ο Δημήτρης καλεί στο σπίτι του τη Λυδία, αλλά παλιά απωθημένα έρχονται στο φως και πάλι. Ο Ηρόδοτος και η Αλεξία βγαίνουν μαζί και κοιμούνται μαζί! ο Ανδρέας βρίσκει στο κινητό της Μαρίας, φωτογραφίες του Φιλίππου και της ζητά τον λόγο. Η Ρουμπίνη θα γίνει πολύ ευτυχισμένη.

Ρουά ματ, Επεισόδιο 176. Η Ρουμπίνη κρατά στα χέρια της την κόρη της και αποφασίζει να μην πει την αστυνομία για την απαγωγή. Η Μαρία λέει τον Ανδρέα πως δεν έχει τίποτα με τον Φίλιππο, αυτός όμως επικοινωνεί με τον Φίλλιπο για εξηγήσεις. Η Ρουμπίνη και η Παυλίνα τα βρίσκουν και πάλι. Ο Μάξιμος είναι έξαλλος με τη Ρουμπίνη ενώ η Παυλίνα του λέει πως ο Φίλλιπος και η Ρουμπίνη δεν έχουν σχέση. Ο Μάξιμος και ο Ανδρέας θα συνεργαστούν επαγγελματικά.

Επεισόδιο 177. Ο Ευθυμίου μένει άναυδος καθώς τώρα η Ρουμπίνη έχει τον τελευταίο λόγο. Ανδρέας και Φίλλιπος συζητούν για τη Μαρία. Ο Μάξιμος δεν θέλει καμία επαφή με την Ρουμπίνη καθώς ζηλεύει τον Φίλλιπο. Η Μυρτώ και ο Σάββας έρχονται και πάλι κοντά. Ο Δημήτρης τσακώνεται με τον σκηνοθέτη της εκπομπής και τη φωτιά έχει ανάψει η Λυδία. Ο Μιχαήλ κατηγορεί ανοιχτά πλέον την Ιωάννα πως τον κλέβει.

Επεισόδιο 178. Ο Μιχαήλ καλεί την Ιωάννα, αλλά δεν έχει αποδείξεις για τα λεγόμενα του. Η Μαρία συναντά τον Φίλλιπο και παλιά συναισθήματα βγαίνουν στο φως. Ο Ανδρέας καταλαβαίνει πως κάτι συμβαίνει με τη γυναίκα του, ενώ η Ρουμπίνη πηγαίνει στον Μάξιμο για να του εξηγήσει πως δεν τρέχει τίποτα με τον Φίλλιπο. Αυτός θέλει να την πιστέψει, αλλά κρατά αποστάσεις.

Επεισόδιο 179. Ο Φίλλιπος δέχεται επίθεση και θεωρεί πως ο Ανδρέας κρύβεται πίσω από αυτό. Η Μαρία, η οποία συναντιέται μαζί του λέει το ένα ψέμα πίσω στο άλλο, αλλά η Ιωάννα γνωρίζει την κατάσταση. Ο Μάξιμος και η Ρουμπίνη είναι ξανά μαζί. Ο Ηρόδοτος περιμένει την κοπέλα που θα του γνωρίσει η Μυρτώ και η Αλεξία γίνεται έξαλλη. Ο Φίλιππος ζητά από την Μαρία να κάνει τεστ πατρότητας στην κόρη της, την ίδια ώρα που δέχεται έναν πυροβολισμό.