Ρουά Ματ – Δείτε τα επεισόδια 185-186-187-188-189

Ρουά Ματ - Δείτε τα  επεισόδια 185-186-187-188-189

Ρουά Ματ – Δείτε τα επεισόδια 185-186-187-188-189

Ρουά ματ, επεισόδιο 185. Η Ιωάννα θέλει να βγάλει εκτός τη Μυρτώ από τη ζωή του Σάββα, έτσι της προσφέρει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό. Αυτή δέχεται και έτσι ο δρόμος για την επιστροφή της Βίκυς στο σπίτι, είναι πλέον γεγονός. Ο Σάββας δεν θα μάθει την αλήθεια, καθώς πιστεύει πως η Μυρτώ τον κορόιδευε. Ο Αντρέας υπόσχεται στον Μάξιμο πως θα κόψει κάθε επαφή με τον Φίλλιπο. Ο Φίλλιπος όμως επιμένει ακόμα να μάθει εάν η Νεφέλη είναι δίκη του κόρη. Ο Ευθυμίου απειλεί τη Σαμ και αυτή αναγκάζεται να βάλει κάμερες στο δωμάτιο της Ρουμπίνης. Ο Μάξιμος και η Ρουμπίνη βρίσκονται στο κρεβάτι και μετά από λίγες ώρες καταφθάνει στο σπίτι ένα dvd το οποίο δείχνει όλα όσα αυτοί έκαναν!

Ρουά ματ, επεισόδιο 186. Η μικρή Νεφέλη λέει στον Ανδρέα πως έχει δει τον Φίλλιπο στο σπίτι τους. Η Ρουμπίνη η οποία πιστεύει πως η εταιρεία σεκιούριτι ευθύνεται, τους απολύει όλους. Ο Ηρόδοτος παίρνει το μέρος του Γιάννη σχετικά με τη Μυρτώ και η Ιωάννα γίνεται έξαλλη. Η Βίκυ πείθεται από την αδελφή της να επιστρέψει πίσω στο παιδί της και τον Σάββα.

Επεισόδιο 187. Η Παυλίνα και ο Μιχαήλ μένουν μαζί και βιώνουν τις δυσκολίες της συγκατοίκησης. Ο Ευθυμίου φαίνεται να κερδίζει την εμπιστοσύνης της Ρουμπίνης όλο και πιο πολύ. Η Ιωάννα φοβάται μήπως ο Ηρόδοτος μάθει την αλήθεια σχετικά με τη Μυρτώ και τον βάζει στη θέση του. Ο Μιχαήλ τρακάρει πολύ άσχημα με τη μηχανή του!

Επεισόδιο 188. Ο Μιχαήλ μεταφέρεται στο νοσοκομείο βαριά χτυπημένος. Η Παυλίνα στέκεται βράχος πλάι του ενώ ο Ηρόδοτος μαθαίνει πως η Μυρτώ έφυγε εξαιτίας της Ιωάννας και το λέει στον Σάββα. Ο Μάξιμος δένεται όλο και πιο πολύ με την κόρη της Ρουμπίνης. Η Μαρία και ο άντρα της τσακώνονται, αφού αυτή φεύγει και πάει σπίτι του Φιλίππου! Αυτός σχεδιάζει μια άτυπη εξέταση DNA.

Eεπεισόδιο 189. Η Μαρία νιώθει τύψεις για αυτό που έκανε και ζητά από τον άντρα της να φύγουν για το Λονδίνο. Ο Φίλλιπος βρήκε υλικό για να κάνει το τεστ και έτσι βάζει μπροστά την όλη διαδικασία. Ο Μιχαήλ βγαίνει από το νοσοκομείο, όμως η ζωή της Παυλίνας γίνεται χάλια καθώς αυτός γκρινιάζει συνεχώς. Ο Σάββας χτυπάει την Ιωάννα! Όμως για καλή της τύχη βρίσκει την επιταγή με τα αρχικά και του λέει πως δεν επρόκειτο για το όνομα της Μυρτώς , αλλά για τον Μιχαήλ Ανδρέου. Έτσι διώχνει τον Σάββα από το σπίτι και απολύει τον Ηρόδοτο. Ο Δημήτρης όμως δεν είναι σίγουρος εάν η Ιωάννα λέει την αλήθεια. Ο Φίλιππος λέει στη Μαρία σχετικά με τα αισθήματα του.