Ρουά Ματ – Δείτε τα επεισόδια 195-196-197-198-199

Ρουά Ματ - Δείτε τα  επεισόδια 195-196-197-198-199

Ρουά Ματ – Δείτε τα επεισόδια 195-196-197-198-199

Ρουά ματ, επεισόδιο 195. Βλέπουμε τη Μαρία για άλλη μια φορά να επηρεάζεται έντονα από τον Φίλλιπο, ο οποίος της ζητά να πάρει διαζύγιο από τον άντρα της. Την ίδια ώρα όμως ο Μάξιμος λέει στον Δημήτρη και τη Ρουμπίνη πως ο Ανδρέας έχει μαζί του όπλο! Η Λυδία η οποία ζηλεύει έντονα φεύγει από το μαγαζί και αφήνει μόνο του τον Δημήτρη. Η Ρουμπίνη η οποία δεν γνωρίζει τίποτα σχετικά με τον Ευθυμίου, ζητά από τη Σαμ να γίνει αυτή η κουμπάρα τους. Η Βίκυ αν και βγήκε από την κλινική, συμπεριφέρεται περίεργα. Έτσι φεύγει από το παράθυρο του σπιτιού και παίρνει το αυτοκίνητο ώστε να βάλει τέλος στη ζωή της πέφτοντας σε γκρεμό. Δυο άνδρες όμως της σώζουν τη ζωή και η τύχη της από εκεί και πέρα αγνοείται.

Ρουά ματ, επεισόδιο 196. Όλοι είναι έντρομοι λόγω της εξαφάνισης της Βίκυς. Η Παυλίνα δίνει στον Μιχαήλ άλλες λίγες ημέρες διορία για να την ενημερώσει εάν όντως θέλει να κάνουν παιδί ή όχι. Ο Δημήτρης πιέζει τον Κώστα να του φέρει πάλι πίσω τη Λυδία. Η Σαμ βλέπει τον Άρη με μια άλλη γυναίκα. Ο Ηρόδοτος μαθαίνει που μένει η Μυρτώ. Η Ιωάννα καταρρέει όταν ενημερώνεται πως το αυτοκίνητο της αδελφής της βρέθηκε δίπλα από γκρεμό και αυτή είναι άφαντη.

Επεισόδιο 197. Απαγωγείς τηλεφωνούν στην Ιωάννα και της ζητούν λίτρα, ενώ αυτή πιστεύει πως η απαγωγή αυτή είναι άλλο ένα κόλπο της αδελφής της και δεν διατίθεται να συνεργαστεί μαζί τους. Όλοι παίρνουν το μέρος της έκτος από τον Μάξιμο που πιστεύει πως ίσως και να την έχουν απαγάγει. Η Σαμ αποκαλύπτει στη Ρουμπίνη πως έκανε άσχημα πράγματα επειδή την εκβίαζε ο Ευθυμίου. Ο Φίλιππος επισκέπτεται τη Μαρία και τον Ανδρέα στο σπίτι τους για να του μιλήσει για το παιδί, χωρίς να γνωρίζει πως ο Ανδρέας οπλοφορεί. Ο Ηρόδοτος αντιλαμβάνεται πως η Βίκυ βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο.

Ρουά ματ, επεισόδιο 198. Ο Φίλιππος λέει στον Ανδρέα πως η Νεφέλη είναι δικό του παιδί και του ζητά να κάνουν τεστ πατρότητας. Ο Αντρέας αρνείται να γίνει αυτό το τεστ και αποκαλύπτει πως ήξερε από την αρχή ότι η Νεφέλη δεν είναι κόρη του καθώς αυτός δεν μπορεί να κάνει παιδιά. Έτσι ζητά από τη γυναίκα του να μετακομίσουν οικογενειακώς στο Λονδίνο. Η Μαρία λέει ναι, αλλά ο Φίλιππος θα προσπαθήσει να τους εμποδίσει. Ο Ηρόδοτος γνωρίζοντας πως η Βίκυ κινδυνεύει, πηγαίνει από σπίτι σε σπίτι μπας και τους «ξυπνήσει», αλλά κανείς δεν καταλαβαίνει. Η Παυλίνα λέει στον Μιχαήλ πως περιμένει το παιδί του. Ο Μιχαήλ είναι πολύ χαρούμενος…