Ρουά Ματ – Επεισόδιο 205-206-207-208-209

Ρουά Ματ -  Επεισόδιο 205-206-207-208-209

Ρουά Ματ – Επεισόδιο 205

Ο Αντρέας, ο οποίος με το όπλο του στόχευε τον Φίλλιπο και την Μαρία, κατά λάθος πυροβόλησε μια κοπέλα που πέρναγε από εκεί. Το βάζει στα πόδια, όπου λίγο αργότερα τον βλέπουμε να πηγαίνει να παραδοθεί μόνος του στην αστυνομία. Η άτυχη κοπέλα βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο. Ο Μιχαήλ μαθαίνει πως μια κοπέλα τον κατηγορεί στην αστυνομία για κάτι φρικτό και κινδυνεύει να μπει στη φυλακή. Ο Δημήτρης προσλαμβάνει ως σεφ στο μαγαζί μια γυναίκα που του σύστησε ο Κώστας. Αυτή όμως δεν είναι αυτό που θα ήθελε ο Δημήτρης. Η Ηρώ όμως πανέξυπνη καταφέρνει πάντα αυτό που θέλει. Ο Θάνατος της Βίκυς έχει κάνει ράκος την Ιωάννα, καθώς νιώθει ένοχη που δεν πίστεψε πως η αδελφή της κινδύνευε στα αλήθεια. Ο Σάββας πηγαίνει σε νέο σπίτι και γνωρίζει τον γείτονα ονόματι Μίλτο και θα γίνουν καλοί φίλοι. Ο Μάξιμος θέλει να πάρει διαζύγιο από την Ιωάννα, αλλά δεν τον αφήνει η Ρουμπίνη καθώς αυτή μετά τον θάνατο της αδελφής της έχει πέσει σε κατάθλιψη. Η Μαρία κάνει αίτηση διαζυγίου και μαζί με την Ρουμπίνη ανοίγουν διαφημιστική εταιρεία.

Ρουά Ματ – Επεισόδιο 206

Ο Μιχαήλ αναγκάζεται να φτάσει στα άκρα εξαιτίας της Ευδοκίας που του έκανε μήνυση και τώρα τον απειλεί πως όλη η Κύπρος θα μάθει τα καμώματα του. Ο Μίλτος και ο Σάββας έρχονται πολύ κοντά και αυτός βοηθά στο να φτιαχτεί το αυτοκίνητο του Μίλτου που έχει χαλάσει. Αυτός για να του το ανταποδώσει κερνάει φαγητό σε ταβέρνα. Η Ρουμπίνη κλείνει σε πολύ καλή τιμή το οίκημα για την διαφημιστικής της εταιρεία. Η Ρεγγίνα ξυπνά από το κώμα και ο Δημήτρης την γνωρίζει για πρώτη φορά. Η Ευδοκία για ακόμα μια φορά ανατρέπει τα πάντα.

Ρουά Ματ – Επεισόδιο 207

Φαίνεται πως αυτοί που θέλουν να εξοντώσουν τον Μιχαήλ, τα καταφέρνουν μιας και η Ρεγγίνα πιάνει δουλειά στο εργοστάσιο της Ιωάννας. Η Μαρία πηγαίνει να δει τον άντρα της στη φυλακή και μοιάζει πια σίγουρη πως θέλει να χωρίσει μαζί του. Η Ηρώ στήνει πλεκτάνη στο πρόσωπο του Δημήτρη, παρόλο που δουλεύει για αυτόν. Λέει στον Κώστα λοιπόν να πάρει κάποιον άλλον για να παρουσιάζει αυτή τη σεζόν την εκπομπή. Η Παυλίνα και ο Μιχαήλ έχουν πάει να κάνουν υπέρηχο για να δουν το παιδί και μαθαίνουν πως περιμένουν δίδυμα. Την ίδια ώρα η Ρουμπίνη ετοιμάζει μια θέση εργασίας για την Παυλίνα. Ο Δημήτρης φαίνεται πως του αρέσει πολύ η Ρεγγίνα.

Ρουά Ματ – Επεισόδιο 208.

Η Ιωάννα μένει εντυπωσιασμένη με τις ικανότητες της Ευδοκίας. Η Ηρώ πείθει τον Δημήτρη να ονομάσουν μια συνταγή « το πιάτο της Ηρώς» και έρχεται κοντά με τον Κώστα ώστε να έχει και αυτή μια θέση στην εκπομπή του Δημήτρη. Ο Μάξιμος λέει στην Ιωάννα πως θα λείψει λίγες ημέρες για επαγγελματικούς λογούς και αυτός πηγαίνει να μείνει μαζί με την Ρουμπίνη, την ίδια ώρα που η Παυλίνα πιέζει να παντρευτεί με τον Μιχαήλ πριν γεννήσει. Η Ρεγγίνα βγαίνει από το νοσοκομείο για αυτό χαίρετε ο Δημήτρης μιας και την συμπαθεί πολύ, καθώς επίσης και ο Αντρέας που πιστεύει πως ίσως έτσι βγει από την φυλακή.

Επεισόδιο 209. Ο Δημήτρης και η Ρεγγίνα έρχονται πολύ κοντά. Ο Ηρόδοτος και η Αλεξία αρχίζουν να κουτσομπολεύουν την περίεργη σχέση του Σάββα με τον Μίλτο. Ο Μιχαήλ ακόμα δεν γνώριζε την πραγματική ταυτότητα της Ρεγγίνας. Ο Μάξιμος και η Ρουμπίνη θέλουν να μείνουν μαζί λίγες ημέρες, αλλά νιώθουν τύψεις για την Ιωάννα. Έτσι αποφασίζουν να της πουν την αλήθεια. Η Νεφέλη μαθαίνει πως ο Φίλιππος είναι ο πραγματικός της πατέρας.