Ρουά ματ – Επεισόδιο 210-211-212-213-214

Ρουά ματ - Επεισόδιο 210-211-212-213-214

Ρουά Ματ – Επεισόδιο 210

Η μικρή Νεφέλη είναι πολύ πικραμένη μετά την αποκάλυψη πως ο Φίλιππος είναι ο βιολογικός της πατέρας. Ο Αντρέας προσπαθεί να πείσει τον Πέτρο να χρησιμοποιήσει τη Ρεγγίνα ώστε να βγει από τη φυλακή. Η Ευδοκία για την Ιωάννα γίνεται όλο ένα και πιο απαραίτητη, καθώς κάνει σωστές επαγγελματικές κινήσεις. Η Ρουμπίνη θέλει να μιλήσει στην Ιωάννα για αυτήν και τον Μάξιμο. Ο Πέτρος και η Ρεγγίνα έρχονται πολύ κοντά. Ο Σάββας λαμβάνει μια τεράστια ανθοδέσμη με μια πολύ όμορφη αφιέρωση. Η Ιωάννα πηγαίνει στο σπίτι της Ρουμπίνης και βλέπει εκεί τον Μάξιμο που υποτίθεται πως θα ήταν στην Αθήνα για δουλειές.

Ρουά ματ- Επεισόδιο 211

Η Μαρία πείθει τη Ρεγγίνα να υποστηρίξει τον Ανδρέα στο δικαστήριο, ενώ η Ρεγγίνα και ο Δημήτρης έρχονται κάθε μέρα και πιο κοντά. Ο Σάββας και ο Μίλτος κάνουν πολύ παρέα και η Αλεξία με τον Ηρόδοτο να τους σχολιάζουν πίσω από την πλάτη τους. Ο Μιχαήλ παρακολουθεί την Ευδοκία, ενώ η Μαρία προσπαθεί να συνεφέρει την κόρη της από το μεγάλο σοκ που υπέστη.

Ρουά ματ – Επεισόδιο 212

Η Ιωάννα γίνετε έξαλλη όταν βλέπει την Ρεγγίνα μαζί με τον Δημήτρη. Η νεαρή κοπέλα αμέσως αρχίζει να καταλαβαίνει πως η σχέση μεταξύ Ιωάννας και Δημήτρη δεν είναι μόνο φιλική. Ο Σάββας και ο Μίλτος ανοίγουν την καρδιά τους ο ένας στον άλλον. Ο Μάξιμος ζητά να μάθει από τον Δημήτρη εάν θα στηρίξει ψυχολογικά την Ιωάννα εφόσον βγει το διαζύγιο τους.

Ρουά ματ – Επεισόδιο 213

Ο Ανδρέας αν και ακόμα βρίσκεται στη φυλακή ζητά από την Ευδοκία να βγάλει μια για πάντα από τη μέση τον Φίλλιπο. Ο Μάξιμος θέλει να χωρίσει την Ιωάννα και για αυτό ζητά τη βοήθεια του καλού του φίλου. Η Παυλίνα μαθαίνει πως ο Μιχαήλ ήξερε τον άντρα που δολοφονήθηκε και μάλιστα πως ο ίδιος τον έστειλε σε εκείνο το σημείο! Σοκάρεται τόσο πολύ με άσχημες συνέπειες για την υγεία της. Η Ηρώ δωροδοκεί τον Κώστα ώστε αυτή να παρουσιάζει την εκπομπή. Ποιος θα μπορούσε να αρνηθεί αυτή την πρόταση; Η Ευδοκία έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τον Φίλιππο…

Επεισόδιο 214

Η Παυλίνα νιώθει ένοχη ενώ ο Μιχαήλ βρίσκεται δίπλα της και την παρηγορεί. Ο Κώστας μαθαίνει από το κανάλι πως πρέπει τώρα αμέσως να γραφτεί η εκπομπή, αλλά ο Δημήτρης βρίσκεται στην Πάφο! Η Ηρώ είναι εκεί και αναλαμβάνει θέση. Η Ιωάννα μαθαίνει πως ο Σάββας έχει σχέση με τον Μίλτο και αντιδρά άσχημα. Όλοι μαγεύονται με την καλή παρουσίαση της Ηρώς και έτσι ζητά να τη δει ο διευθυντής του καναλιού. Η Ευδοκία αφήνει τον Φίλιππο στο έδαφος αιμόφυρτο.