Ρουά ματ, επεισόδιο 215-216-217-218-219

Ρουά ματ, επεισόδιο 215-216-217-218-219

Ρουά ματ, επεισόδιο 215

Ο Φίλιππος μεταφέρεται στο νοσοκομείο καθώς κάποιος του πυροβόλησε τα λάστιχα με αποτέλεσμα αυτά να σκάσουν και να πέσει από τη μηχανή. Ευτυχώς για αυτόν έχει μόνο μερικούς μώλωπες. Η Μαρία αρνείται να πιστέψει πως ο Ανδρέας έχει σχεδιάσει το γεγονός αυτό. Η Παυλίνα έχασε τα δίδυμα που περίμενε, με τον Μιχαήλ και την καλύτερη της φίλη να βρίσκονται σ το πλάι της. Ο Σάββας πηγαίνει το ταμπλετ της Βίκυς στην Ιωάννα, ενώ η Ηρώ έχει καταφέρει να πάρει θέση στην εκπομπή του Δημήτρη στο κανάλι. Ο Ηρόδοτος πηγαίνει τη Ρωσίδα φίλη του να πιάσει δουλειά στο συνεργείο του Σάββα ως καθαρίστρια, αυτή φυσικά και δεν θέλει να κάνει αυτή την δουλειά και φεύγει αμέσως. Ο Δημήτρης αποκαλύπτει στην Ιωάννα πως αγαπά την Ρεγγίνα, ενώ λίγο αργότερα διαβάζει στο τάμπλετ της αδελφή της πως αυτή έδωσε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό σε μία άγνωστη γυναίκα για να καταστρέψει τον Μιχαήλ.

Ρουά ματ, επεισόδιο 216

Η Ιωάννα θέλει να βοηθήσει τον Μιχαήλ να αποφύγει την γυναίκα αυτή και ζητά τη βοήθεια της Ευδοκίας για να το πετύχουν. Ο Δημήτρης έχει παρατήσει τα πάντα για τα μάτια της Ρεγγίνας, με αποτέλεσμα η Ηρώ να του κλέβει τη δουλειά. Ο Μίλτος λέει στον Σάββα πως προσπαθεί να κρύψει τα πραγματικά του συναισθήματα. Ο Φίλιππος πηγαίνει στη φυλακή και απειλεί τον Ανδρέα, έτσι η Μαρία γίνεται έξαλλη.

Ρουά ματ, επεισόδιο 217

Η Ιωάννα έχει μια ξαφνική και άσχημη αντίδραση με το ψέμα που μόλις της είπε ο Δημήτρης και για ακόμα μια φορά η Ρεγγίνα διαπιστώνει πως κάτι παράξενο συμβαίνει ανάμεσα σε αυτούς του δυο. Η Ιωάννα έχει τύψεις για τον Μιχαήλ και προσπαθεί να τον βοηθήσει. Ο Δημήτρης λέει στην Ρεγγίνα πως την αγαπά, αλλά δέχεται μια απρόσμενη αντίδραση.

Ρουά ματ, επεισόδιο 218

Η Ρεγγίνα λέει στον Ανδρέα πως θα σταθεί στο πλευρό του στην δίκη που αρχίζει και ο Φίλιππος γίνεται έξαλλος με αυτό. Ο Ηρόδοτος χώρισε από τη Ρωσίδα φίλη του, ενώ ο Μίλτος έχει εξαφανιστεί και ο Σάββας ανησυχεί. Η Νεφέλη ζητά από την μητέρα της να μην έχει καμία επαφή από εδώ και στο εξής με τον Φίλλιπο. Η Ιωάννα αποκαλύπτει στον Μιχαήλ πως μια γυναίκα έχει βαλθεί να τον καταστρέψει.

Επεισόδιο 219

Ο Μάξιμος γνωρίζει τι θέλει ο Πέτρος από την Ρουμπίνη. Η γυναίκα του Μίλτου του κάνει το τραπέζι και αυτός πηγαίνει. Ο Ηρόδοτος γίνεται έξαλλος καθώς η Ρωσίδα φίλη του τον έχει χρεώσει 10.000 ευρώ! Στο ίντερνετ έχει διαρρεύσει φωτογραφία που δείχνει την Ρουμπίνη και τον Πέτρο σε τρυφερές στιγμές.