Ρουά ματ, επεισόδιο 220-221-222-223-224

Ρουά ματ, επεισόδιο 220-221-222-223-224

Ρουά ματ, επεισόδιο 220

Ρουά ματ, επεισόδιο 221

Ο Μάξιμος επιστρέφει από τη Μονεμβασία και έχοντας μιλήσει με την μητέρα της Ρουμπίνης έχει μάθει ένα μεγάλο μυστικό για αυτήν και έτσι την αποφεύγει. Η Ρουμπίνη από την άλλη μεριά θεωρεί πως ο Μάξιμος έχει δει τις φωτογραφίες στο διαδίκτυο και έχει θυμώσει. Ο Μάξιμος λέει το μυστικό που έμαθε από τη μητέρα της Ρουμπίνης, στον Δημήτρη και του ζητά να μην το πει ποτέ σε κανέναν. Ο Ηρόδοτος είναι σε άσχημη κατάσταση με το χρέος που του άφησε η Ρωσίδα φίλη του, με την Ιωάννα χωρίς καν να το περιμένει να του δίνει μια επιταγή 10.000 ευρώ για να ξεχρεώσει. Ο Δημήτρης και Ρεγγίνα μαζί πια, μιλούν για τα συναισθήματα τους. Η Ηρώ και ο φίλιππος γίνονται φίλοι. Η Ρουμπίνη δεν γνωρίζει γιατί την αποφεύγει ο Μάξιμος, ενώ μαθαίνει πως αυτός έχει επιστρέψει αλλά μένει στο σπίτι του. Έτσι πηγαίνει να του ζητήσει τον λόγο στην εταιρεία, όπου εκεί την περιμένει κάτι άσχημο.

Ρουά ματ, επεισόδιο 222

Ο Μάξιμος βρίσκοντας ως δικαιολογία τις φωτογραφίες που είδε στο διαδίκτυο της ζητά να χωρίσουν, με αυτή να πέφτει σε βαθιά θλίψη. Η Παυλίνα και ο Μιχαήλ τα ξαναβρίσκουν, ενώ ο Ηρόδοτος έχει αποφασίσει να την διεκδικήσει ξανά. Ο Σάββας είναι ανήσυχος καθώς ο Μίλτος και η οικογένεια του έχουν φύγει από το σπίτι. Η Ρουμπίνη ζητά από τον Πέτρο να πει στον Μάξιμο πως δεν τρέχει τίποτα μεταξύ τους.

Ρουά ματ, επεισόδιο 223

Ο Πέτρος πηγαίνει στον Μάξιμο και του λέει όλη την αλήθεια αλλά αυτός δεν αλλάζει γνώμη και δεν θέλει να ξανά είναι μαζί με την Ρουμπίνη. Η Ιωάννα μαθαίνει πως ο Ανδρέας έχει επαφές με την Ευδοκία και του ζητά εξηγήσεις. Ο Σάββας είναι στεναχωρημένος για την απουσία του Μίλτου, αλλά όταν μαθαίνει την αλήθεια από τον Ηρόδοτο μένει άφωνος. Η Ρουμπίνη μην αντέχοντας να βλέπει σε αυτή την κατάσταση την φίλη της πηγαίνει στον Μάξιμο για εξηγήσεις. Αυτός της λέει πως έχει βρει άλλη και δεν την θέλει άλλο στην ζωή του.

Επεισόδιο 225

Η Νεφέλη λέει στον Φίλλιπο πως τον αγαπάει αλλά για αυτήν πατέρας της θα είναι για πάντα ο Ανδρέας. Η Παυλίνα λέει στην Ρουμπίνη πως ο Μάξιμος έχει σχέση με άλλη γυναίκα. Η δίκη γίνεται με τον Μάξιμο και την Ρουμπίνη να μην κοιτάζονται καν. Δυστυχισμένη όμως και η Ιωάννα που βλέπει τον Δημήτρη με την Ρεγγίνα. Ο Σάββας είναι απαρηγόρητος όταν έμαθε πως η γυναίκα του Μίλτου έχει μόνο λίγους μήνες ζωής για αυτό και η οικογένεια εξαφανίστηκε. Όταν ο Μίλτος εμφανίζεται ο Σάββας ζητά να μάθει την αλήθεια και αυτός ξεσπά σε κλάματα. Ο Ανδρέας βγαίνει από τη φυλακή γυρίζει στο σπίτι του και ζητά από τη Μαρία να μην τον χωρίσει ακόμα, αλλά μετά από δυο μήνες. Οι δυο μήνες περνάνε με την Ευδοκία να ζητά από τον Ανδρέα τα χρήματα που της έχει τάξει για τη δουλειά της. Ο Δημήτρης ζητά από την Ρεγγίνα να τον παντρευτεί και όταν η Ιωάννα το μαθαίνει καταρρέει. Η Μαρία λέει στον Ανδρέα πως περιμένει παιδί από τον Φίλλιπο.