Ρουά ματ επεισόδιο 24-25-26-27-28 – Β Κύκλος

Ρουά ματ επεισόδιο 24-25-26-27-28 - Β Κύκλος

Ρουά ματ, επεισόδιο 24 Β κύκλος

Ο Μιχαήλ νιώθει κάπως περίεργα όταν είναι κοντά στην Ευδοκία, καθώς έχουν έντονη χημεία μεταξύ τους. Αυτή όμως έχει σκοπό να τον καταστρέψει, ενώ αυτός δεν το γνωρίζει. Λίγες ημέρες πριν γίνει ο γάμος της Ρεγγίνας και του Δημήτρη, αυτή αρχίζει να φέρεται παράξενα με τον Δημήτρη να μην ξέρει τι να κάνει. Ο Αντρέας δεν θα αφήσει τον Φίλιππο να του κλέψει τη γυναίκα του, για αυτό βάζει λόγια στην Νεφέλη και ταυτόχρονα σχεδιάζει την επαγγελματική καταστροφή του εχθρού του. Ο Μάξιμος νιώθει έντονα συναισθήματα για τη Ρουμπίνη, αλλά έχει και τύψεις.

Ρουά ματ, επεισόδιο 25 Β κύκλος

Ο Μάξιμος λέει ψέματα στην Ιωάννα σχετικά με το τηλεφώνημα. Η Ευδοκία και ο Μιχαήλ βγαίνουν για φαγητό αλλά καταλήγουν και πάλι στο κρεβάτι, παρόλο που έχουν υποσχεθεί ο ένας στον άλλον πως θα παραμείνουν μόνο δυο καλοί φίλοι. Ο Δημήτρης αντιμετωπίζει πρόβλημα στο εστιατόριο του καθώς υπάρχει καταγγελία για δηλητηρίαση ενός πελάτη. Έτσι στο μαγαζί κατευθύνει το υγειονομικό. Η Αλεξία κερδίζει τη συμπάθεια του Πέτρου. Η Ρουμπίνη βγαίνει με τον Πέτρο και του ζητά να δουλέψει για αυτήν. Η Νεφέλη λέει στον πατέρα της να την πάρει και να ζήσουν μόνιμα οι δυο τους στην Αθήνα.

Ρουά ματ, επεισόδιο 26 Β κύκλος

Ρουά ματ, επεισόδιο 27 Β κύκλος

Η Ρεγγίνα κάνει ένα μοιραίο λάθος στο κτηνιατρείο καθώς ένα κουταβάκι χάνει τη ζωή του και αυτή είναι ράκος και πιστεύει πως κάτι συμβαίνει με τη μνήμη της. Ξαφνική ανησυχία πιάνει τον Φίλιππο και τη Μαρία, καθώς έχει εξαφανιστεί η Νεφέλη. Ο Μιχαήλ είναι πολύ μπερδεμένος για τα συναισθήματα του για την Ευδοκία και δείχνει τον χειρότερο του εαυτό στην Παυλίνα. Το υγειονομικό βρήκε χαλασμένα τρόφιμα στο ψυγείο του μαγαζιού του Δημήτρη! Η Ηρώ ζητά τη βοήθεια της Ευδοκίας χωρίς να γνωρίζει πως αυτή έχει προκαλέσει τα γεγονότα αυτά.

Επεισόδιο 28 Β κύκλος

Η Μαρία και ο Φίλιππος τσακώνονται σχετικά με τη σύλληψη του Αντρέα στην Αθήνα. Ο Μιχαήλ τσακώνεται με την Παυλίνα και φεύγει περνώντας όλη την ημέρα μαζί με την Ευδοκία. Η Μαρία και ο Φίλλιπος ταξιδεύουν έως την Αθήνα για να πάρουν πίσω το παιδί τους. Η Ιωάννα κάνει προσπάθειες για να τα προσεγγίσει τον Μάξιμο.