Ρουά Ματ – Δείτε τα επεισόδια 31-32-33-34-35

Ρουά Ματ - Δείτε τα επεισόδια 31-32-33-34-35

Ρουά Ματ – Δείτε τα επεισόδια 31-32-33-34-35

Ρουά ματ, επεισόδιο 31. Ο ντετέκτιβ καταφέρνει και λαμβάνει το υλικό που θέλει ώστε να αποδείξει πως η Ρουμπίνη και ο Μάξιμος έχουν σχέση. Η καταρρακωμένη Ιωάννα λαμβάνει το υλικό. Η Παυλίνα μαθαίνει πως ο παλιός της φίλος Ο Νικόλας είναι ζωντανός και έχει αποκτήσει και οικογένεια. Τον συναντά και έτσι τα μαθαίνει όλα αυτά και φεύγει σαν κυνηγημένη με αυτόν να προσπαθεί να της εξηγήσει. Ο Σάββας και η Βίκυ ανακουφίζονται με τα ευχαρίστα νέα του αστυνόμου, καθώς ο Παπαζήσης ομολόγησε το έγκλημα . Ο Ακύλας χτύπησε την Ειρήνη και την έστειλε στο νοσοκομείο!

Ρουά ματ, επεισόδιο 32. Η Ιωάννα πια γνωρίζει την παράνομη σχέση του άντρα της και έχει όλο το απαραίτητο υλικό για να το αποδείξει. Τι θα κάνει όμως την παράνομη του γάμου της αδερφής της; Τι θα κάνει αφού έχει υιοθετήσει και ένα παιδάκι; Ο Μιχαήλ καταρρέει ενώ η Βίκυ ετοιμάζεται να παντρευτεί. Η Παυλίνα είναι απαρηγόρητη για τον Νικόλα. Η μόνη που είναι χαρούμενη είναι η Ρουμπίνη μετά τα όσα της είπε ο Μάξιμος. Όταν όμως το υλικό που έχει η Ιωάννα φτάσει και στα χέρια του Μάξιμου όλα θα ανατραπούν.

Ρουά ματ, επεισόδιο 33. Η Ιωάννα έπειτα από όλα αυτά που έμαθε διώχνει τον Μάξιμο από το σπίτι. Στο σπίτι της Παυλίνας μαζεύεται όλη η παρέα για να παίξουν χαρτιά και να μιλήσουν. Ο Μάξιμος αρνείται να φύγει από το σπίτι μέχρι να πάρει μια απόφαση. Όλοι λένε στην Ρουμπίνη να αφήσει τον Μάξιμο γιατί έχει οικογένεια και αυτή επηρεασμένη πηγαίνει εκδρομή με τον Μάνο. Ο Δημήτρης τσακώνεται με τον Μάξιμο και τότε του λέει πως αγαπά εδώ και πολλά χρόνια την Ιωάννα.

Επεισόδιο 34. Ο Δημήτρης μετάνιωσε που πάνω στην ένταση αποκάλυψε το πιο μεγάλο μυστικό του και προσπαθεί να τα μπαλώσει χωρίς αποτέλεσμα. Η Ιωάννα ενημερώνει την αδερφή της για τις περίεργες προτιμήσεις του Σάββα και αυτή λέει πως το γνωρίζει. Η Ειρήνη ζητά από τη Στέλλα και τον Ηλία να κάνουν συμμαχία και να συνεργαστούν στο να χωρίσει η Ρουμπίνη με τον Μάξιμο καθώς σε αυτόν τον παράνομο δεσμό όλοι θα πληγωθούν.

Επεισόδιο 35. Ο Μάξιμος ακόμα δεν μπορεί να πάρει μια απόφαση. Η Ιωάννα είναι απαρηγόρητη και ο Δημήτρης είναι δίπλα της και την στηρίζει. Ο Μιχαήλ τσακώνεται με τον Σάββα και παραιτείται από το εργοστάσιο. Η Ειρήνη λέει στο Σάββα να πάρει μια απόφαση ενώ ο Ακύλας μαθαίνει πως η Ρουμπίνη δουλεύει ξανά στο εργοστάσιο. Αυτό θα οδηγήσει πατέρα και γιο σε άγριο τσακωμό.