Ρουά ματ επεισόδιο 36-37-38-39-40 – Β κύκλος

Ρουά ματ επεισόδιο 36-37-38-39-40 Β κύκλος

Ρουά ματ επεισόδιο 36 – Β κύκλος

Η Ρεγγίνα δέχεται να παντρευτεί τον Δημήτρη όταν ακούει πως αυτός θα κάνει τα πάντα για να τη βοηθήσει, έτσι ο Δημήτρης τηλεφωνεί στην Ηρώ και ζητά να συγκεντρώσει τους καλεσμένους και να ειδοποιήσει το πάτερ πως θα γίνει το μυστήριο. Η Ευδοκία αποσύρει τη μήνυση ενώ ο Μιχαήλ δεν μπορεί να καταλάβει τον λόγο. Αυτή πηγαίνει στον τάφο της Βίκυς και της ζητά να τη συγχωρέσει καθώς νιώθει πράγματα για αυτόν και δεν μπορεί τώρα να του κάνει κακό. Η Μαρία τσακώνεται με τον Φίλιππο. Ο γάμος γίνεται, το ίδιο και η δεξίωση , ενώ η Ιωάννα είναι ράκος. Το νιόπαντρο ζευγάρι τρώει πρωινό όταν ακούει στις ειδήσεις πως βρέθηκε νεκρός ένας άνθρωπος που η Ρεγγίνα ήξερε. Αυτή παθαίνει σοκ και ο Δημήτρης απορεί. Ο αστυνόμος βρίσκει τον γιατρό που έκανε κακό στη Μαρία και μάλιστα δήλωσε πως ο Φίλιππος διέταξε να γίνει αυτή η άσχημη πράξη.

Ρουά ματ επεισόδιο 37 – Β κύκλος

Η Μαρία δεν μπορεί να πιστέψει πως ο Φίλιππος κρύβεται πίσω από όλα αυτά. Η Ρουμπίνη κλείνει το τηλέφωνο στον Μάξιμο. Ο Ηρόδοτος όμως παρακολουθεί το τηλεφώνημα αυτό και ο Μάξιμος του ζητά να μην πει τίποτα. Ο Σάββας λέει στους υπάλλήλους του πως από εδώ και στο εξής θα παίρνουν διαταγές και από τον Μίλτο. Ο Μιχαήλ ψάχνει να βρει την Ευδοκία για να μάθει γιατί απέσυρε τη μήνυση. Η αστυνόμος καλεί τον Φίλιππο για να δώσει κατάθεση. Ο Ηρόδοτος μαθαίνει πως η Ρουμπίνη περιμένει το παιδί του Μάξιμου και το λέει στην Ηρώ.

Ρουά ματ επεισόδιο 38 – Β κύκλος

Ρήξη στη σχέση της Μαρίας με τον Φίλιππο μιας και η Μαρία δεν μπορεί να συγχωρέσει το μεγάλο κακό που της έκανε. Αυτή ζητά από τον Φίλιππο να μην ξανά ασχοληθεί με τον άντρα και πηγαίνει μάλιστα σε αυτόν και του ζητά συγνώμη για τις πράξεις της. Η Ρεγγίνα αποκαλύπτει στον Πέτρο πως αυτή σκότωσε τον νεαρό. Η Αλεξία τσακώνεται με το αφεντικό και χάνει τη δουλειά της στη ταινία. Ο Μιχαήλ βλέπει πως η Ευδοκία – Κατερίνα είναι το ίδιο πρόσωπο. Η Μαρία λέει στον Φίλιππο πως η Νεφέλη θα μείνει με τον Αντρέα και πηγαίνει στην αστυνομία για να κάνει καταγγελία σχετικά με αυτόν.

Ρουά ματ επεισόδιο 39 – Β κύκλος

Ο Μάξιμος λέει στη Ρουμπίνη πως υπάρχει σοβαρός λόγος και δεν μπορεί να ζήσουν μαζί. Αυτή δεν τον πιστεύει και του ζητά να φύγει. Ο Μιχαήλ έχει πάθει σοκ μετά από αυτή την αποκάλυψη και όταν επιστρέφει σπίτι συμπεριφέρεται πολύ καλά στην Παυλίνα. Η Μαρία μένει στο σπίτι της Ιωάννας. Η Αλεξία επιστρέφει στη δουλειά. Η Ρεγγίνα ακούει στις ειδήσεις πως οι αστυνομικοί ξέρουν πως ο δράστης της δολοφονίας είναι γυναίκα. Ο Μιχαήλ έξαλλος πηγαίνει στο σπίτι της Ευδοκίας, ενώ ο Φίλιππος παθαίνει σοκ όταν μάθει πως η Μαρία έκανε καταγγελία για αυτόν στην αστυνομία.

Ρουά ματ επεισόδιο 40 – Β κύκλος

Οριστικός ο χωρισμός μεταξύ Μαρίας και Φιλίππου, με τον Αντρέα να πετά από τη χαρά του. Ο Μιχαήλ φέρεται άσχημα στην Ευδοκία ενώ αυτή του λέει να μην την απειλήσει καθώς πρέπει να μαζέψει χρήματα για να βοηθήσει το παιδί της. Αυτός της λέει πως θα της κάνει κακό και φεύγει έξαλλος. Η Ευδοκία λέει όλη την αλήθεια στην Ιωάννα και αυτή συμφωνεί με τον Μιχαήλ. Ο Αντρέας σταματά τον οικονομικό πόλεμο στον Φίλιππο. Στις ειδήσεις ακούγεται πως το νεαρό αγόρι είχε γνωριστεί με μια Ρεγγίνα.