Ρουά ματ επεισόδιο 41-42-43-44-45 – Β κύκλος

Ρουά ματ επεισόδιο 41-42-43-44-45 - Β κύκλος

Ρουά ματ επεισόδιο 41 – Β Κύκλος

Η Ρεγγίνα είναι έξαλλη με τον Δημήτρη που δεν την πιστεύει πως αυτήν δεν έχει καμιά ανάμειξη στη δολοφονία. Αυτός μετά συζητά με τον Πέτρο για τις υποψίες του αλλά αυτός την καλύπτει. Η Ρουμπίνη πιστεύει πως η μάνα της γνωρίζει τον λόγο για τον οποίο δεν μπορεί να είναι μαζι με τον Μάξιμο. Ο Ηρόδοτος ζηλεύει την Αλεξία. Η Ηρώ συγκινείται με τις προσπάθειες της Ευδοκίας να σώσει το παιδί της και θέλει να τη βοηθήσει να ξανακερδίσει τη θέση της στην εταιρεία. Η Νεφέλη χαίρεται όταν μαθαίνει πως η μάνα της και ο Φίλιππος χώρισαν.

Ρουά ματ επεισόδιο 42 – Β Κύκλος

Η Παυλίνα πλέον ξέρει το μεγάλο μυστικό σχετικά με τη Ρουμπίνη και τον Μάξιμο και αρχίζει τώρα να δικαιολογεί τη στάση του. Υπόσχεται όμως να μην αποκαλύψει τίποτα στη Ρουμπίνη. Στην επιφάνεια βγαίνουν και άλλα ραντεβού της Ρεγγίνας με τον δολοφονηθέντα. Η Αλεξία δεν θέλει να είναι μαζί με τον Ηρόδοτο. Ο Μιχαήλ επεμβαίνει και ζητά απο την Ιωάννα να μην πάρει για δουλειά ποτέ ξανά στο εργοστάσιο την Ευδοκία. Αυτή της δίνει ένα μεγάλο ποσό ως βοήθεια αλλά αυτή δεν το δέχεται. Ο Μάξιμος μαθαίνει πως η Ρουμπίνη είναι έγκυος.

Ρουά ματ επεισόδιο 43 – Β Κύκλος

Η Ρουμπίνη ακούει όλα όσα είπε η Σαμ στον Μάξιμο. Ο Μάξιμος παθαίνει σοκ και δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συμβαίνει. Η Ιωάννα βοηθά οικονομικά την Ευδοκία. Ο Μάξιμος πηγαίνει να μιλήσει στη Ρουμπίνη για την εγκυμοσύνη, αλλά αυτό που έχει καταλάβει αυτός είναι οτι η Ρουμπίνη έμεινε έγκυος μετά από εξωσωματική. Ο Δημήτρης φοβάται για την κατάσταση της υγείας της Ρεγγίνας. Η Ρουμπίνη τραυματίζεται καθώς την χτύπησε αυτοκίνητο.

Ρουά ματ επεισόδιο 44 – Β Κύκλος

Η Μαρία λέει στον Φίλιππο πως μόνο τον Ανδρέα θέλει και αυτός γίνεται έξαλλος και της λέει πως δεν θέλει να την ξαναδεί. Η Μαρία αποφασίζει να μείνει με τον Αντρέα. Ο Χρήστος λέει στον Πέτρο πως εάν δεν του δώσει χρήματα θα στείλει τη Ρεγγίνα στη φυλακή μιας και έχει αποδείξεις σχετικά με τη δολοφονία. Ο Μιχαήλ παντρεύετε την Παυλίνα ενώ η Ιωάννα του λέει πως θέλει να ξαναπροσλάβει την Ευδοκία. Η Ρουμπίνη επιστρέφει στο σπίτι της έχοντας διαφύγει τον κίνδυνο. Ο Μάξιμος μαθαίνει πως το παιδί της Ρουμπίνης είναι δικό του, ακριβώς την ώρα που αυτή πηγαίνει να γεννήσει.

Ρουά ματ επεισόδιο 45 – Β Κύκλος

Ο Πέτρος ζητά χρήματα από την αδερφή του και της λέει πω έχει προβλήματα και χρειάζεται λεφτά. Ο Μάξιμος αμέσως πηγαίνει στο νοσοκομείο. Ο Μίλτος ζητά από τον Σάββα να τα ξαναβρεί με την Ιωάννα και έτσι αυτός την καλεί στα γενέθλια του ανιψιού της. Η Ιωάννα πηγαίνει φορτωμένη με δώρα και ζητά συγνώμη. Ο Μάξιμος λέει στη Ρουμπίνη πως γνωρίζει την αλήθεια.