Ρουά ματ – Επεισόδιο 6-7-8-9-10 – Β’ κύκλος

Ρουά ματ - Επεισόδιο 6-7-8-9-10 - Β' κύκλος

Ρουά ματ, επεισόδιο 6 , β’ κύκλος.

Η Νεφέλη έχει χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της μετά την αποκάλυψη πως ο Αντρέας δεν είναι ο πατέρας της, αλλά ο Φίλιππος. Ο Ανδρέας θέλει ο Πέτρος να χρησιμοποιήσει τη Ρεγγίνα, ώστε να την πείσει να τον υποστηρίξει στο δικαστήριο. Η Ιωάννα έχει μείνει άκρως ικανοποιημένη με τις αποδόσεις της Ευδοκίας στη δουλειά και κάθε μέρα της γίνεται όλο και πιο απαραίτητη. Ο Πέτρος και η Ρεγγίνα κοιμούνται μαζί, ενώ η Ρουμπίνη θέλει να πει την αλήθεια στην Ιωάννα για αυτήν και τον Μάξιμο. Η Ιωάννα την επόμενη ήμερα πηγαίνει στο σπίτι της Ρουμπίνης για να μιλήσουν, αλλά εκεί βλέπει τον Μάξιμο, ο οποίος υποτίθεται πως είχε πάει στο εξωτερικό για δουλειές.

Ρουά ματ, επεισόδιο 7 , β’ κύκλος.

Η Μαρία πείθει τελικά την Ρεγγίνα να υποστηρίξει τον Ανδρέα, ώστε να βγει από τη φυλακή. Η Ρεγγίνα και ο Δημήτρης ταιριάζουν τόσο πολύ και κάθε μέρα έρχονται όλο και πιο κοντά. Ο Σάββας και ο Μίλτος εξακολουθούν να κάνουν πολύ παρέα, και ο Ηρόδοτος με την Αλεξία δεν αφήνουν τίποτα ασχολίαστο. Η Μαρία κάνει τα πάντα για συνεφέρει την κόρη της από το μεγάλο σοκ που υπέστη.

Ρουά ματ, επεισόδιο 8 , β’ κύκλος.

Η Ιωάννα γίνεται έξαλλη όταν βλέπει τον Δημήτρη να είναι μαζί με την Ρεγγίνα σε πολύ τρυφερές στιγμές. Η Ρεγγίνα αμέσως καταλαβαίνει πως η Ιωάννα δεν βλέπει τον Δημήτρη, απλά σαν φίλο, αλλά τον ζηλεύει! Ο Σάββας και ο Μίλτος μιλάνε για τα πάντα. ο Μάξιμος λέει στον Δημήτρη να στηρίξει την Ιωάννα εφόσον πάρουν διαζύγιο.

Ρουά ματ, επεισόδιο 9 , β’ κύκλος.

Ο Ανδρέας ο οποίος βριστεί πίσω από τα κάγκελα της φυλακής, βάζει την Ευδοκία να βγάλει από τη μέση τον Φίλιππο. Ο Μάξιμος ζητά τη βοήθεια του Δημήτρη ώστε να χωρίσει την Ιωάννα. Η Παυλίνα πληροφορείται πως ο Μιχαήλ ήξερε τον άντρα που δολοφονήθηκε και πως αυτός τον έστειλε στο σημείο όπου βρήκε φρικτό θάνατο. Σοκάρεται και δημιουργούνται επιπλοκές στην εγκυμοσύνη. Η Ηρώ δωροδοκεί με πολλά χρήματα τον Κώστα ώστε να παρουσιάζει από εδώ και στο εξής αυτή την εκπομπή. Ο Φίλιππος και η Ευδοκία έρχονται πρόσωπο με πρόσωπο.

Ρουά ματ, επεισόδιο 10 , β’ κύκλος.

 Η Παυλίνα νιώθει ενοχές , ενώ ο Μιχαήλ την παρηγορεί. Ο Κώστας μαθαίνει από το κανάλι πως πρέπει σήμερα να γραφτεί εκπομπή, αλλά ο Δημήτρης βρίσκεται για δουλειά εκτός. Έτσι την θέση του παίρνει η Ηρώ, η οποία εντυπωσιάζει τους πάντες. Ο Φίλιππος πέφτει κάτω αιμόφυρτος.