Το δαχτυλίδι της φωτιάς – Επεισόδιο 7-8-9-10-11

Το δαχτυλίδι της φωτιάς - Επεισόδιο 7-8-9-10-11

Το δαχτυλίδι της φωτιάς – Επεισόδιο 7

Ο Ορφέας θυμάται κάποιες σκηνές από το παρελθόν και προσπαθεί να δέσει τα κομμάτια. Προσπαθεί μάταια όμως να πάρει κάποιες πληροφορίες από τον Στράτο που θεωρεί σαν πατέρα. Ο Στράτος μένει άναυδος με τον Ορφέα που αναζητά το παρελθόν του και αμέσως ενημερώνει τον Σωκράτη ο οποίος τον διατάζει να μην πει την αλήθεια στον Ορφέα. Ο Αλέξης θέλει να πάρει τη Σαζεμ από το νοσοκομείο και να την πάει σπίτι του παρά τις αντιρρήσεις της μητέρας του. Ο Στέφανος, η Ελένη και η Νεφέλη συναντιούνται για να μιλήσουν για όλα όσα τους έχουν συμβεί τον τελευταίο καιρό. Η Μαρίνα επισκέπτεται τον πατέρα της ο οποίος και την συμβουλεύει για το τι πορεία θα πρέπει να ακολουθήσει στη ζωή της.

Προβολή επ: εδώ

Το δαχτυλίδι της φωτιάς – Επεισόδιο 8

Ο Αλέξης πηγαίνει στο νοσοκομείο και παίρνει τη Σαζεμ , όπου την πηγαίνει στο σπίτι του, με την μητέρα του να δημιουργεί μεγάλα προβλήματα καθώς δεν την θέλει. Η Ελένη συνειδητοποιεί πως κάποιος την παρακολουθεί, ενώ η Ελένη φοβάται πως θα χωρίσει από τον άνδρα της. Η Μαρίνα ανακοινώνει παρόλο της αντιρρήσεις του μέλλοντα άντρα της πως μέχρι να παντρευτούν θα μείνει στον πατέρα της. Αυτή όμως θα πάει στην Σαντορίνη για να συναντήσει τον Ορφέα.

Προβολή επ: εδώ

Το δαχτυλίδι της φωτιάς – Επεισόδιο 9

Η Σοφία επηρεάζει τον Στέφανο και αυτός πιάνει τον Αλέξη και του λέει να αφήσει τη Σαζεμ. Αυτός δεν θέλει καν να ακούσει για τη Σαζεμ καθώς μέρα με τη μέρα οι δυο αυτοί νέοι έρχονται πιο κοντά. Παρηγοριά του Αλέξη ο πατέρας του, ο οποίος τον στηρίζει σε κάθε του επιλογή. Ο Σωκράτης πλησιάζει την οικογένεια Στρατηγού για να πάρει εκδίκηση. Η Μαρίνα βρίσκεται στην Σαντορίνη συναντά τον Ορφέα και τα παλιά του αισθήματα ξυπνούν.

Προβολή επ: εδώ

Το δαχτυλίδι της φωτιάς – Επεισόδιο 10.

Η Ηρώ ζηλεύει πολύ την Μαρίνα και θεωρεί πως ο Ορφέας θα την χωρίσει. Έτσι του κάνει μεγάλη σκηνή και αιτία φυσικά η παρέα που κάνει με την Μαρίνα. Η Μαρίνα ζητά από τον πατέρα της να μην αποκαλύψει πως βρίσκεται στην Σαντορίνη. Η Νεφέλη και ο Πάρης τσακώνονται συνέχεια και φαίνεται πως η σχέση τους θα λάβει τέλος. Ο Ορφέας και η Μαρίνα σε πολύ τρυφερές στιγμές.

Προβολή επ: εδώ 

Επεισόδιο 11

Ο Αλέξης και η Σοφία τσακώνονται συνέχεια και αιτία είναι η Σαζεμ, με την Σοφία να βάζει όρους για να μείνει η Σαζεμ στο σπίτι της. οι προετοιμασίες του γάμου συνεχίζονται ενώ η Μαρίνα ζει όμορφες στιγμές με τον Ορφέα. Η Ελένη και η Νεφέλη φοβούνται μήπως αυτός ο νέος είναι τελικά ο Ορφέας. Ο Πάρης διώχνει με πολύ άσχημο τρόπο την Δανάη από το σπίτι του. Η Ηρώ για ακόμα μια φορά εκδηλώνει την έντονη ζήλια της.

Προβολή επ: εδώ