Το δαχτυλίδι της φωτιάς – Επεισόδιο 1-2-3-4-5

Το δαχτυλίδι της φωτιάς - Επεισόδιο 1-2-3-4-5

Το δαχτυλίδι της φωτιάς – Επεισόδιο 1

Οι τρεις κολλητές φίλες, η Μαρίνα, η Νεφέλη και η Ελένη έχουν επιλέξει ως προορισμό για τις καλοκαιρινές τους διακοπές την Σαντορίνη, ακριβώς λιγες ημέρες πριν η Μαρίνα παντρευτεί. Οι διακοπές γρήγορα μετατρέπονται σε εφιάλτη όταν η Μαρίνα τυχαία συναντά έναν άνθρωπο που πολύ αγάπησε στο παρελθόν και τον θεωρούσε νεκρό. Τον άνδρα που ακόμα και τώρα δεν μπορεί να ξεπεράσει. Τη ίδια στιγμή Ορφέας και η Ηρώ που έχουν δεσμό προσπαθούν να ξεπεράσουν τα προβλήματα που υπάρχουν στην σχέση τους. Η Ηρώ τον ζηλεύει πολύ και κάποια ανάμιξη έχει στο κρυμμένο παρελθόν του. Ο Αλέξης ο οποίος είναι δικηγόρος και αδελφός της Μαρίνας είναι ιδιαίτερα ευαίσθητος ως προς το μεταναστευτικό και γνωρίζει τη Σαζεμ μια κοπέλα από τη Βαγδάτη, που θα του αλλάξει όλη του τη ζωή.

Προβολή επ: MEGA

Το δαχτυλίδι της φωτιάς – Επεισόδιο 2

Η Μαρίνα προσπαθεί να εντοπίσει τον Χρήστο στην παραλία του νησιού, χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Λέει τις φήμες της αυτό που είχε αλλά αυτές δεν την πιστεύουν ενώ μόνο αυτές γνωρίζουν τον λόγο της εξαφάνισης του. Ο Αλέξης ο οποίος προσπαθεί να κάνει τη Σαζέμ να ξεφύγει από τον αστυνομικό, βρίσκεται πίσω από τα κάγκελα της φυλακής. Η μητέρα της Μαρίνας, Σοφία, απειλεί τον άντρα της πως εάν δεν κάνει αυτά που του λέει να ξεχάσει τη διεύθυνση του ομίλου.

Προβολή επ: MEGA

Το δαχτυλίδι της φωτιάς – Επεισόδιο 3

Η Νεφέλη και η Ελένη αποφασίζουν να ψάξουν τον Χρήστο, αλλά δεν τον βρίσκουν πουθενά. Πιστεύουν πως ίσως είναι κάποιος που του μοιάζει πάρα πολύ, έτσι την πείθουν με σκοπό να συνεχίσουν τις διακοπές τους. Όμως η ζωή έχει αλλά σχέδια, οι δυο νέοι συναντιούνται τυχαία στα στενά σοκάκια της Σαντορίνη. Ο Αλέξης έρχεται κοντά με τη Σάζεμ και οι δυο νέοι ξεκινούν την σχέση τους.

Προβολή επ: MEGA

Το δαχτυλίδι της φωτιάς – Επεισόδιο 4

Η Σάζεμ περνά πολύ άσχημες καταστάσεις, με τον Αλέξη να ζητά τη βοήθεια του Στεφάνου. Η Μαρίνα λέει στις φίλες της πως είναι σίγουρη πως ο άντρας αυτός είναι ο Ορφέας, με αυτές να της λένε πως είναι ο σωσίας του. Για να σώσουν την κατάσταση βρίσκουν δικαιολογία για να επιστρέψουν την Κύπρο. Η Μαρίνα όμως μπαίνει κρυφά στο σπίτι του νεαρού για να μαζέψει αποδείξεις.

Προβολή επ: MEGA

Επεισόδιο 5

Οι φίλες επιστρέφουν στην Κύπρο, αλλά και εκεί τα προβλήματα δεν λένε να τις αφήσουν σε ησυχία. Η Ελένη έχει να αντιμετωπίσει την κόρη της η οποία ψάχνει να βρει ποιος είναι ο πατέρας της. ο Στέφανος πιέζει την Μαρίνα να μάθει τον λόγο αποχώρησης τους από το νησί, ενώ η Νεφέλη μη αντέχοντας το βάρος που νιώθει κρύβοντας την αλήθεια για τον Ορφέα, λέει όλα όσα ξέρει στον Πάρη. Η Μαρίνα καλεί τον πατέρας της στον γάμο και η Σοφία γίνεται έξαλλη.

Προβολή επ: MEGA