Τραγικό συμβάν στο Μπρούσκο – Παράλυτη η κόρη της Δήμητρας

Τραγικό συμβάν στο Μπρούσκο - Παράλυτη η κόρη της Δήμητρας

Τραγικό συμβάν στο Μπρούσκο, η Μαρίνα, η κόρη του Νεκτάριου και της Δήμητρας μένει παράλυτη.

Ραγδαίες οι εξελίξεις στη σειρά, με τη σεναριογράφο Βάνα Δημητρίου να επιφυλάσσει άλλη μια έκπληξη εκτός από τον χωρισμό του Ματθαίου και της Αναστασίας. Νέο χτύπημα επιφυλάσσει στους ήρωες και αυτή τη φορά την οικογένεια των Ματθαίων.

Η Μαρίνα αποφασίζει να ανέβει στο άλογο με σκοπό να ιππεύσει και μάλιστα ένα άλογο το οποίο δεν είναι δικό της. Η Δήμητρα δεν της το επιτρέπει, καθώς γνωρίζει τους πιθανούς κινδύνους, καθώς η μικρή δεν το έχει ξανακάνει.

Η μικρή κρυφά από όλους και σε πείσμα της μητέρας της πηγαίνει στους στάβλους και ανεβαίνει πάνω στο άλογο που επιλέγει για να το ιππεύσει. Η Μαρίνα, η οποία δεν έχει ξαναϊππεύσει αυτό το άλογο, το οποίο τυγχάνει να είναι νευρικό και ατίθασο, τρομάζει με τη Μαρίνα και αυτή δεν ξέρει τι πρέπει να κάνει για να το ηρεμίσει, ενώ βρίσκεται ήδη πάνω του.

Το άλογο ρίχνει με μεγάλη δύναμη τη Μαρίνα στο έδαφος και το κορίτσι τραυματίζεται τόσο σοβαρά. Η Μαρίνα μεταφέρεται στο νοσοκομείο, αλλά τα νέα που φέρνουν οι γιατροί στους Ματθαίους δεν είναι καλά. Βόμβα σκάει στην οικογένεια με τους γιατρούς να κάνουν λόγο για αναπηρία της μικρής. Η Δήμητρα καταρρέει στο άκουσμα αυτής της είδησης, ενώ ο Νεκτάριος προσπαθεί να παραμείνει ψύχραιμος.

Καινούργιες εξελίξεις έρχονται στη σειρά με το τραγικό συμβάν της μοίρας. Έτσι οι ζωές των Ματθαίων αλλάζουν…