Μάντισσα Vanga – Οι σοκαριστικές προβλέψεις της για το 2016

Μάντισσα Vanga - Οι σοκαριστικές προβλέψεις της για το 2016

Όλα όσα είχε προβλέψει η τυφλή μάντισσα Vanga από τη Βουλγαρία για το 2016.

Πολύ δύσκολες στιγμές περιμένουν την Ευρώπη το 2016 σύμφωνα με τα όσα είχε προβλέψει η μάντισσα Vanga. Μια γυναίκα η οποία είχε προβλέψει σύμφωνα με τους υποστηρικτές της την πτώση των δίδυμων πύργων, την άνοδο του Ισλαμικού κράτους, αλλά και το τσουνάμι του 2004, πριν από το θάνατο της το 1996.

Η Βάνγκα μπορεί να είναι νεκρή, οι προφητείες της όμως παραμένουν και μας προειδοποιούν για τα μελλούμενα, καθώς το 85% των όσων έχει πει, έχει πραγματοποιηθεί.

Σύμφωνα με τα Βουλγάρικες εφημερίδες, η γνωστή τυφλή μάντισσα για το 2016 έχει προβλέψει πως οι μουσουλμάνοι εξτρεμιστές θα εισχωρήσουν στην Ευρώπη, όπου και θα πραγματοποιήσουν πολλές επιθέσεις.

«Ένας μεγάλος πόλεμος θα συμβεί λόγο αυτής της εισβολής στην Ευρώπη με πολλά θύματα, ένας πόλεμος ο οποίος θα επηρεάσει πολλές χώρες».
Ποια είναι η Βάνγκα;

Η μάντισσα Βανγκα γεννήθηκε το 1911 στην πόλη Στρουμίκα στην Βουλγαρία. Γεννήθηκε πρόωρα και οι γιατροί δεν γνώριζαν εάν η μικρή θα κατάφερνε να επιζήσει, ενώ στην ηλικία των τριών ετών έχασε τη μητέρα της.

Η Ευαγγελία Μπάμπα Βάνγκα έχασε την όραση της σε ηλικία 12 ετών όταν τη γενέτειρα της χτύπησε τρομερός τυφώνας. Ένα σύννεφο σκόνης εισήρθε στα μάτια της, καθώς η μικρή εκείνη την ώρα ήταν εκτός σπιτιού.

Αφόρητος ο πόνος που ένιωθε στα μάτια της με τον πατέρα της να της ρίχνει νερό στο πρόσωπο για να την ανακουφίσει. Η Βάνγκα έχασε τη όραση της και από εκείνη τη στιγμή ξεκίνησε να προσεύχεται. Από την ηλικία των 16 ετών η νεαρή ποια μάντισσα, άρχιζε να βλέπει διάφορα οράματα τα οποία είχαν να κάνουν με την οικογένεια της και έτσι συμβούλευε πάντα τον πατέρα της. Μετά την ηλικία των 30 άρχιζε να οραματίζεται και για πιο μακρινά γεγονότα…

Η Βάνγκα πήρε το όνομα της από ένα έθιμο της Βουλγαρίας, όπου όνομα στο νεογέννητο δίνει η πρώτη γυναίκα που θα το συναντούσε εκτός μαιευτηρίου. Η γυναίκα αυτή έδωσε στο νεογέννητο το όνομα Ανδρομάχη, ένα όνομα το οποίο δεν αρέσει στη μητέρα της Βάνκας, Η δεύτερη γυναίκα που συνάντησαν έδωσε στη μικρή το Χριστιανικό όνομα Ευαγγελία.