Φάρμακο απο το Πακιστάν σκόρπισε τον θάνατο

Φάρμακο απο το Πακιστάν σκόρπισε τον θάνατο

Σιρόπι για τον βήχα made in Pakistan, ήταν ικανό να επιφέρει τον θάνατο σε 13 ανθρώπους. Το περιστατικό συνέβη σε περιοχή κοντά στην δεύτερη μεγαλύτερη πόλη του Πακιστάν.

Είκοσι άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο οπού για τους δεκατρείς ήταν ήδη αργά. Επιπλέον οι γιατροί φοβούνται και για τους υπόλοιπους που βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση.

Οι αρχές σταμάτησαν την λειτουργιά της φαρμακοβιομηχανίας, διεξάγοντας έρευνα. Φυσικά και δεν είναι το πρώτο περιστατικό στο Πακιστάν. Πριν ένα χρόνο εκατό άνθρωποι δηλητηριάστηκαν από φάρμακο για την καρδιά. Οφείλουμε να τονίσουμε πως οι φαρμακοβιομηχανίες της χώρας αυτής παράγουν πολύ φθηνά φάρμακα και ανώνυμα γενόσημα.Να γιατί ο πάγος δεν κάνει καθόλου καλό

Οι αιτίες για την μη χρήση του πάγου. Στην περίπτωση μας ο πάγος φταίει και όχι το ….αλκοόλ.

newsbomb.gr


Ο γάιδαρος η αλεπού και το λιοντάρι

Ο γάιδαρος η αλεπού και το λιοντάρι

Περιγραφή

Μία ιστορία που αποδεικνύει πως το μεγάλο ψάρι, τρώει δυστυχώς το μικρό ψάρι. Μια μέρα αποφάσισε το λιοντάρι να πάει μαζί με το γαϊδουράκι και την αλεπού για κυνήγι. Όταν επέστρεψαν, το λιοντάρι διέταξε τον γάιδαρο να μοιράσει το μερίδιο του φαγητού τους. Αυτός τα έκοψε σε τρία ίσα μέρη. Θυμωμένο το λιοντάρι για την μοιρασιά αυτή, κατασπάραξε το δόλιο γαϊδουράκι. Η αλεπού όμως έξυπνη κράτησε μόνο ένα μικρό κομματάκι φαγητού για αυτήν και όλο το άλλο το έδωσε στο λιοντάρι. Έτσι και σώθηκε από την αδικία του λιονταριού.


Ο Παπουτσωμένος Γάτος

Ο Παπουτσωμένος Γάτος

Περιγραφή

Το παραμύθι έχει ώς εξής:  Μετά τον θάνατο του μυλωνά, ο πρωτότοκος γιος κληρονόμησε τον μύλο, ο δεύτερος γιος κληρονομεί τον γάιδαρο ενω ο τρίτος έναν γάτο. Ο γάτος όμως πανούργος έπεισε τον μυλωνά να μην χρησιμοποιηθεί το τομάρι του για  γάντια, αλλά και να του φτιάξει παπούτσια. Ο γάτος για να ευχαριστήσει το αφεντικό του του δίνει χρυσάφι, γη, ένα παλάτι αλλά και την βασιλοπούλα για γυναίκα του.


Το Νησί

Το Νησί

Περιγραφή

Το Νησί είναι ένας ύμνος στη ζωή και στη δύναμη του ανθρώπου. Μια ιστορία που μας ταξιδεύει στα όμορφα αλλά και άγρια τοπία της Κρήτης καθώς και στις συναρπαστικές ζωές των ανθρώπων της από το 1939 ως τις μέρες μας.
Το Νησί μας αφηγείται μια ιστορία για το μεγαλείο του ανθρώπου που καταφέρνει ακόμα κι όταν η μοίρα δείχνει το πιο ανελέητο πρόσωπό της να βρει τη δύναμη που χρειάζεται για να αγαπήσει, να ονειρευτεί, να ζήσει…

Απέναντι από την Πλάκα, ένα όμορφο χωριό της Κρήτης, δεσπόζει η Σπιναλόγκα, το νησί με το παλιό ενετικό φρούριο, το νησί που για δεκαετίες ήταν ο υποχρεωτικός τόπος εξορίας των λεπρών.
Η νεαρή Αλέξις, αναζητώντας τις ρίζες της, θα κάνει ένα ταξίδι στο παρελθόν και θα βουτήξει στις συγκλονιστικές ιστορίες 3 γενεών σπουδαίων γυναικών της οικογένειάς της. Της οικογένειας Πετράκη που σημαδεύτηκε από την αρρώστια αλλά και τα έντονα πάθη…