Τεστ – Έχετε το Χάρισμα;

Τεστ - Έχετε το Χάρισμα;

Ανακαλύψτε αν έχετε το μυστικιστικό «χάρισμα» απαντώντας σε κάθε μία από τις ακόλουθες ερωτήσεις.Έντονη χαλαζόπτωση στον δήμο Ανδραβίδας – Κυλλήνης

Έντονη χαλαζόπτωση σημειώθηκε στις 11:45, στον δήμο Ανδραβίδα-Κυλλήνης. Το χαλάζι ήταν τόσο έντονο που οι δρόμοι έμοιαζαν σαν χιονισμένο τοπίο.
Οι κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν πως πρώτη φόρα στην ζωή τους είδαν  μια τόσο έντονη χαλαζόπτωση.  Ακόμα δεν υπάρχει ενημέρωση για πιθανές υλικές ζημιές.   
Ε.Κ


Χρήστος Χολίδης: «Αν η κοπέλα μου μείνει έγκυος θα πάθω εγκεφαλικό»

Χρήστος Χολίδης: «Αν η κοπέλα μου μείνει έγκυος θα πάθω εγκεφαλικό»

Ο Χρήστος Χολίδης είναι για τις περισσότερες γυναίκες αυτό που λέμε γνήσιο αρσενικό. Kαλεσμένος σε απογευματινή εκπομπή, ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων μίλησε και για τις γυναίκες. Αποκάλυψε πως δεν του αρέσει να τον φλερτάρουν και είναι κυνηγός και πως όταν θέλει να εκφράσει τον θαυμασμό του σε μια γυναίκα της στέλνει φορτηγά με λουλούδια. Κάποια στιγμή, μάλιστα, ήθελε να στείλει λουλούδια σε συγκεκριμένη κυρία, αλλά για να μην προδοθεί, έστειλε σε όλες τις γυναίκες που υπήρχαν εκεί και η ενδιαφερόμενη πήρε τα λουλούδια που έπρεπε. Εμείς απλά να επισημάνουμε πως το γεγονός αυτό έλαβε χώρα στην αρχή του «Just the 2 of us». Ρωτήθηκε πως θα αντιδρούσε αν η σύντροφος του έμενε έγκυος, για να πάθει εκείνος έναν μικρό πανικό και να αποκαλύψει πως θα πάθαινε εγκεφαλικό αν του συνέβαινε κάτι τέτοιο και υποστήριξε πως είναι παραδοσιακός και όλα θέλει να γίνονται με την σωστή σειρά. Στην συνέχεια απάντησε σε κάποια τεστ της εκπομπής και απέδειξε πως γνωρίζει πολύ καλά τις γυναίκες.