Χωρίς εσένα – Επεισόδιο 66-67-68-69-70

Χωρίς εσένα - Επεισόδιο 66-67-68-69-70 Επεισόδιο 66
Ο διαγωνισμός τραγουδιού που συμμετέχει ο Γιάννης, γίνεται αφορμή για την συνάντηση Μιχάλη και Δημήτρη, με την Μαρία να δυσκολεύεται να χειριστεί την κατάσταση.

Επεισόδιο 67
Η Αλεξάνδρα βρίσκει λάθος τη σχέση του Μιχάλη με τη Μαρία και τον συμβουλεύει να διακόψει μαζί της. Η Μαρία εκμυστηρεύεται στην Εύα τον πόνο της για τον Δημήτρη και την επιδείνωση της υγείας του. Τα πόδια του Δημήτρη δεν τον κρατάνε και καταρρέει μπροστά στα μάτια της έντρομης Λήδας

Επεισόδιο 68
Ο Γιώργος μεταφέρει την Εύα στο νοσοκομείο και αισθάνεται ενοχές για τον τσακωμό τους, που έγινε αιτία να κινδυνεύσει η Εύα και το παιδί. Το απροκάλυπτο ενδιαφέρον της Αλεξάνδρας για τον Στάθη τον φέρνει σε αμηχανία.

Επεισόδιο 69
Ο Δημήτρης καταρρέει και πάλι μπροστά στην Μαρία, σε μια βόλτα που βγήκαν οι δυο τους στην εξοχή. Η Μαρία προσπαθεί να του δώσει κουράγιο, λλά εκείνος τη διώχνει γιατί δεν θέλει α τον βλέπει ανήμπορο.

Επεισόδιο 70
Η επιδείνωση στην υγεία του Δημήτρη, φέρνει κρίση στη σχέση του Μιχάλη και της Μαρίας, που αρχιζει να βιώνει το αδιέξοδο. Ενω η Αλεξάνδρα προσεγγίζει τώρα τον Δημήτρη, σε μια προσπάθεια να βοηθήσει την επανασύνδεση του αδελφού της με την Άννα.