Μαύρο Τριαντάφυλλο – Επεισόδια 15-16-17-18-19

Μαύρο Τριαντάφυλλο - Επεισόδια 15-16-17-18-19

Μαύρο Τριαντάφυλλο – Επεισόδια 15-16-17-18-19

Μαύρο τριαντάφυλλο, επεισόδιο 15. Η Εμπρού παθαίνει σοκ όταν μαθαίνει πως η Ναρίν είναι και αυτή γυναίκα του Μουράτ, με μη νόμιμο γάμο, ωστόσο. Η ίδια κάνει απολογισμό και προσπαθεί να καταλάβει τι έχει γίνει. Η Εμπρού τώρα θέλει να πάρει τα παιδιά της μια και καλή και να φύγουν, αλλά ένας φίλος της κάνει πρόταση για ένα σπίτι.

Μαύρο τριαντάφυλλο, επεισόδιο 16. Η Αντά βρήκε τελικά τρόπο για το πώς να μην φέρει το παιδί που περιμένει στον κόσμο. Καταστρώνει ένα σχέδιο και ζητά βοήθεια από την Μάγια. Κανείς δεν πρέπει να μάθει το παραμικρό. Η Οζλέμ νιώθει ευτυχία καθώς έφερε σε πολύ δύσκολη θέση τη Ναρίν.

Επεισόδιο 17. Η Οζλεμ λέει στους δικούς της ανθρώπους πως κάτι υποψιάζεται. Από την άλλη πλευρά η Μάγια και η Αντά φτάνουν στο νοσοκομείο, αλλά εκεί τους περιμένει μια έκπληξη. Η Εμπρού πείρε την απόφαση να φύγει, μια απόφαση που θα φέρει ορισμένες συνέπειες.

Επεισόδιο 18. Η Καντριγιέ λιποθυμά και η Εμπρού της δίνει τις πρώτες βοήθειες. Η Οζλέμ προσπαθεί να κερδίσει κάτι από όλη αυτήν την κατάσταση. Ο Κεντάλ ξεσπά πάνω στον Ρετζέπ και την αδελφή του. Η Αντά και η Μάγια προσπαθούν να ξεφύγουν από την αστυνομία, αλλά τους περιμένει ένα ακόμα χειρότερο γεγονός.

Επεισόδιο 19. Η Ναρίν βλέπει πως τις λείπουν ορισμένα κοσμήματα και έτσι επικρατεί πανικός στο σπίτι. Η Σιμπέλ στην προσπάθεια της να φύγει, μαθαίνει ένα συνταρακτικό νέο στο σταθμό των λεωφορείων. Ο Μποράν ψάχνει γιατην Αισέ αλλά δεν μπορεί να την βρει πουθενά.