Μπρούσκο – Επεισόδια 288-289-290-291-292

ΜΠΡΟΥΣΚΟ - επεισόδια 288-289-290-291-292
Μπρούσκο – Επεισόδια 288-289-290-291-292

Μπρούσκο, επεισόδιο 288. Ο Αχιλλέας και η οικογένεια του είναι σοκαρισμένοι καθώς βλέπουν πως δεν υπάρχει ελπίδα για τον Αχιλλέα. Τα πάντα έχουν ανατραπεί και ο Αχιλλέας θα μείνει για χρόνια στη φυλακή. Ο Αχιλλέας δεν μπορεί να ζήσει στη φυλακή, δεν μπορεί να φανταστεί τη ζωή του έτσι και ζητά τη βοήθεια από τον συγκρατούμενο του στο να βάλει τέλος σε ολο αυτό, και καταλαβαίνετε πως… Ο Γιωργής όμως δεν δέχεται και προσπαθεί να τον συνεφέρει. Η Μελίνα λέει σε όλους πως θα ζήσει μόνιμα στην Κρήτη και ο Νεκτάριος ζητά από την Αντιγόνη να ζήσει για πάντα στην Κύπρο, μαζί του! Ο Παύλος πάει και λέει στον Ματθαίο πως η Λουκία ίσως ζει και ο Ματθαίος ξαφνιάζεται και θυμώνει πάρα πολύ.
Η Αναστασία λέει στον Σήφη πως πιστεύει πως η Λουκία ζει και μαζί πηγαίνουν να το ερευνήσουν. Ο Σήφης είναι θυμωμένος με την Αγγελική μιας και αυτή συνεχίζει να βγαίνει με τον φίλο της. Ο Διαμαντής οργανώνει το γλέντι ώστε ο Πάτροκλος να γνωρίσει την πλούσια Κρητικιά, αρχικά του αρέσει αλλά μετά θυμάται την Δήμητρα και δεν προχωράει, ενώ μετά πηγαίνει και της λέει όλα όσα νιώθει για αυτήν. Η Δήμητρα αποκαλύπτει πως και αυτή τον θέλει! Ο Μανωλιός και η Κωνσταντίνα έχουν σχεδόν ξοδέψει όλα τα χρήματα της κληρονομίας! Ο Διαμαντής πηγαίνει στο σπίτι της Δάφνης ακάλεστος και την φέρνει σε δύσκολη θέση. Ο Διαμαντής διώχνει την Πανίτσα από το σπίτι ώστε να μείνει μόνος του με την πρώην σύντροφο του. Η Πανίτσα πηγαίνει και το λέει αυτό σε όλους!

Μπρούσκο, επεισόδιο 289. Η απόφαση του δικαστηρίου βγήκε και ο Αχιλλέας κρίθηκε ως ένοχος. Ο Σήφης, η Αναστασία και ο Παύλος ψάχνουν να βρουν ποιος πήρε το χρηματικό ποσό της Λουκίας. Ο Αχιλλέας για ακόμα μια φορά μην μπορώντας να ζήσει έτσι θέλει να βάλει ένα τέλος και ξανά ζητά τη βοήθεια του Γιωργή. Ο Ματθαίος τσακώνεται με την Αναστασία και την κατηγορεί πως υποβάθμισε τους Ματθαίους ώστε να έχει όφελος η δική της οικογένεια. Η Αναστασία στενοχωριέται πάρα πολύ και κρύβει πως ο γιος της είναι παιδί του Ματθαίου. Η Δάφνη και η Πανίτσα κάνουν διαλογισμό ώστε να στείλουν τις θετικές τους σκέψεις στον Αχιλλέα! Ο Διαμαντής λέει στον Νεκτάριο πως αυτός είναι ο πατέρας του. Κάποιος πηγαίνει να συναντήσει την Δάφνη και αυτή μένει με το στόμα ανοιχτό!

Μπρούσκο, επεισόδιο 290. Η Λουκία επέστρεψε στα Χανιά και αυτή ήταν η συνταρακτική επίσκεψη στην Δάφνη όπως είπαμε παραπάνω. Μεγάλη χαρά σκορπίζει στις δυο οικογένειες και στους Ματθαίους και στους Γιαννακάκηδες. Αυτό που στενοχωρήθηκε είναι ο Διαμαντής καθώς ξέρει πως τα σχέδια του τώρα θα ανατραπούν. Η Λουκία πηγαίνει στον εισαγγελέα και ξεκινά η διαδικασία απελευθέρωσης του Αχιλλέα. Η οικογένεια στην Κύπρο ετοιμάζει μεγάλο γλέντι για το γεγονός αυτό και η Μελίνα μεθά από χαρά, την ίδια ώρα όμως ο Αχιλλέας που δεν γνωρίζει τίποτα, κάνει απόπειρα αυτοκτονίας. Ο Νεκτάριος είναι θλιμμένος μιας και ξέρει πως ο Διαμαντής είναι πατέρας του. Η Δάφνη αναγκάζεται να πει στον Μάρκο για το δώρο που της έκανε ο Διαμαντής. Ο Σήφης νιώθει τύψεις για αυτά που έκανε στην Λουκία και πηγαίνει έξω από το ξενοδοχείο της, όπου την βλέπει να βγαίνει αγκαλιά με ένα βρέφος 3 μηνών μένει άναυδος!

Μπρούσκο, επεισόδιο 291. Ο Αχιλλέας βγαίνει από τη φυλακή και η οικογένεια του τον περιμένει με μεγάλη λαχτάρα, το ίδιο και η Μελίνα. Όμορφες στιγμές ζει όλη η οικογένεια. Ο Σήφης ζητά συγγνώμη από την Λουκία αλλά αυτή τον περιφρονεί, τότε ξεκινούν και οι ερωτήσεις ποιανού είναι το παιδί. Η Λουκία ποτέ δεν θα πει ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού της, ούτε καν στη Δάφνη. Ο Μάρκος τσακώνεται με την Δάφνη μιας και βρίσκει ένα βιβλιάριο τραπέζης στην τσάντα της. Ο Νεκτάριος δεν θέλει να πει την αλήθεια σχετικά με τον Διαμαντή στα αδέρφια του. Ο Πάτροκλος προσπαθεί να κερδίσει την Άννα.

Μπρούσκο, επεισόδιο 292. Η Λουκία αρνείται πως το παιδί είναι του Σήφη και αυτός την αμφισβητεί. Ο Μάρκος λέει στην Αγγελική πως η Λουκία γέννησε και τσακώνεται με τον Σήφη. Η Λουκία πηγαίνει να συναντήσει τον Παύλο, ενώ ο Αχιλλέας τον Σήφη. Η Πανίτσα είδε τον Νεκτάριο και την Αντιγόνη αγκαλιά, και τους λέει πως θα πάει στη Δήμητρα και θα της τα πει όλα. Ο Μάρκος πηγαίνει αγριεμένος στο σπίτι του Διαμαντή και του δίνει το βιβλιάριο τραπέζης. Εκεί τσακώνεται με τον Πάτροκλο. Γλέντι ετοιμάζεται για τον Αχιλλέα, αλλά χαλάει μόλις εκεί φτάσει η μεθυσμένη Ευρυδίκη. Στο γλέντι θα είναι και η Αγγελική με τον φίλο της. Ο Μηνάς θα πάει και θα το πει στον Σήφη και αυτός θα πάει και θα την χτυπήσει. Ο Αχιλλέας πάει να βρει την γυναίκα που έδωσε ψευδή κατάθεσε για να του πει ποιος την δωροδόκησε. Η Δήμητρα είναι έτοιμη να μάθει όλη την αλήθεια για την σχέση του άντρα της με την Αντιγόνη.