ΌΝΕΙΡΟ ΉΤΑΝ – Δείτε τα ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 18-19-20-21-22

ΟΝΕΙΡΟ ΗΤΑΝ - Δειτε τα ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 18-19-20-21-22

ΌΝΕΙΡΟ ΉΤΑΝ – Δείτε τα ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 18-19-20-21-22

Επεισόδιο 18.
Η Ήβη συνεχίζει τις εξομολογήσεις της σχετικά με το παρελθόν της και έτσι αποκαλύπτει στον Αντώνη πως η Αγγελική είναι υπεύθυνη για όλα αυτά που έχει υποστεί όλα αυτά τα χρόνια. Ο Αντώνης παίρνει στα χέρια του το ημερολόγιο της άλλης κοπέλας που βρέθηκε στο κατεστραμμένο σπίτι. Ο διοικητής της πυροσβεστικής του το παρέδωσε. Τι γράφεται όμως εκεί στο ημερολόγιο; Πολύ σοκαριστικά γεγονότα.. Ο Αλέξανδρος και ο Βίκτωρας έπειτα από την συνάντηση τους αποφασίζουν να συμμαχήσουν για να παίξουν με την Δόμνα.

Επεισόδιο 19.
Ο Συμεωνίδης βγαίνει εκτός από την φυλακή και στους δημοσιογράφους λέει πως η Ήβη ήταν η δική του κόρη! Πολλά και μπερδεμένα τα γεγονότα, αλλά τι συμβαίνει στην πραγματικότητα. Ο Βίκτωρας μετά από αυτές τις αποκαλύψεις θα εξοργιστεί και θα επιτεθεί στην Δόμνα. Η Ελπίδα από την άλλη πλευρά δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει αυτά που άκουσε! Η αντίδραση της Ήβης ήταν μη αναμενόμενη αφού δεν εξοργίστηκε αλλά παρέμεινε ψύχραιμη.

Όνειρο ήταν επεισόδιο 20. Επιτέλους η Ήβη έρχεται σε επαφή με το παιδί της, αλλά δεν το θέλει γιατί της θυμίζει το άσχημο παρελθόν, έτσι ζητά να το δώσουν για υιοθεσία. Ο Βίκτωρας έπειτα από όλα αυτά που έμαθε για την νέα του γυναίκα την παίρνει με το ζόρι και την πηγαίνει σε μια ερημική αποθήκη για να την ανακρίνει. Όλοι ψάχνουν το δεύτερο πρόσωπο, την Αγγελική, και η Ήβη λέει τα πάντα στον Αντώνη για να βοηθήσει τις έρευνες.

Όνειρο ήταν Επεισόδιο 21. Η Ήβη συνεχίζει τις απίστευτες αποκαλύψεις στον Αντώνη ο οποίος σε συνδυασμό με αυτά που διαβάζει στο ημερολόγιο δεν μπορεί να διανοηθεί τα γεγονότα… Ο Παύλος για να σώσει την Δόμνα παίρνει πίσω όλα αυτά που είπε πως η Ήβη ήταν κόρη του, αυτό φέρνει αντιμέτωπους τον Παύλο και τον Βίκτωρα μετά από σχεδόν 15 χρόνια.

.

Επεισόδιο 22. Η Ελπίδα ψυχικά ράκος για ακόμα μια φορά ζητά από τον Βίκτωρα να κάνει τεστ DNA για να διαπιστωθεί εάν είναι αυτός ο πατέρας της Ήβης. Από την άλλη πλευρά ο Παύλος δίνει δείγμα για να κάνει και αυτός DNA. Η Ελπίδα μαθαίνει από τον Βίκτωρα πως ο Παύλος Συμεωνίδης είχε προσλάβει τον Κατσιά… Ο Αντώνης έκπληκτος ακούει με προσοχή αυτά που του λέει η Ήβη για την Αγγελική και προσπαθεί να τα συνδυάσει μαζί με όλα αυτά που έχει ήδη διαβάσει στο ημερολόγιο