Όρκος σιωπής – Επεισόδια 24-25-26-27-28

Όρκος σιωπής - Επεισόδια  24-25-26-27-28

Όρκος σιωπής – Επεισόδια 24-25-26-27-28

Όρκος σιωπής, επεισόδιο 24. Ο Πέτρος χαίρεται που ο Άγγελος τιμωρήθηκε. Ο Έκτορας λέει στον πατέρα του πως βρέθηκε η Ηλέκτρα. Η Σάντρα θέλει να ξαναγίνει φίλη με την Στέλλα και ο Ιούλιος αποφασίζει να επέμβει στην υπόθεση του φίλου του. Ο Άρης πήγε στην Κύπρο αλλά δεν περίμενε πως η Ηλέκτρα θα του φερόταν έτσι. Η Μαρίνα πηγαίνει στην Κύπρο. Ο Άρης και η Ηλέκτρα έρχονται πολύ κοντά.

Όρκος σιωπής, επεισόδιο 25. Ο Ιούλιος προσπαθεί να εξηγήσει στη Στέλλα τι συνέβη στο πάρτι με τον Άγγελο. Η Χριστίνα ζήτα τη βοήθεια της νίκης για τον προεκλογικό αγώνα. Η Θοδώρα τσακώνεται με τον Πέτρο και η Στέλλα με την Σάντρα προσπαθούν να ξαναγίνουν φίλες. Η Σοφία ζητά από την Αλεξάνδρα να της εξηγήσει τα του Αγγέλου.

Επεισόδιο 26. Η Αλεξάνδρα λέει στον άντρα της να πουν όλη την αλήθεια στον Πέτρο αλλά αυτός δεν θέλει. Ο Ιούλιος λέει στην Σάντρα πως ενδιαφέρετε πολύ για αυτήν. Η Ελένη καταλαβαίνει πως κάτι συμβαίνει με τον Έκτορα και τη Δάφνη και η Μαρίνα το επιβεβαιώνει. Ο Άρης πλησιάζει την ηλέκτρα για μια κατάθεση ψυχής.

Επεισόδιο 27. Ο Στάθης κινδυνεύει πάρα πολύ χωρίς να το γνωρίζει. Ο Πέτρος κρύβεται πίσω από αυτόν τον κίνδυνο. Ο Άρης και η Ηλέκτρα σε μια εκδρομή έρχονται πολύ κοντά. Ο Έκτορας απογοητεύει την Ελένη καθώς δείχνει έντονο ενδιαφέρον στη Χριστίνα. Η Στέλλα φτάνει στην Αθήνα και η Αλεξάνδρα δουλεύει στο ξενοδοχείο….

Επεισόδιο 28. Ο Στάθης κινδύνευε. Ο Πρόδρομος προσπαθεί να συμβουλέψει τον Άρη. Ο Άρης και η Ελένη καταλαβαίνουν τι συμβαίνει στο γάμο τους.