Πατητή τσιμεντοκονία στο μπάνιο του σπιτιού σας!

Πατητή τσιμεντοκονία στο μπάνιο του σπιτιού σας!

Θέλετε να προχωρήσετε στην ανακαίνιση του μπάνιου σας, αλλά δεν ξέρετε τι το διαφορετικό θα μπορούσατε να κάνετε; Η απάντηση είναι η πατητή τσιμεντοκονία!

Η διαφορά της πατητής τσιμεντοκονίας με την κλασσική, είναι ότι η πρώτη αποτελεί το τελικό προϊόν, ενώ η δεύτερη είναι η βάση πάνω στην οποία θα τοποθετηθούν επιπλέον υλικά.

Ελληνικό, φυσικό προϊόν!

Μπορεί μερικοί να θεωρούν ότι πρόκειται για μία καινούρια τεχνική, όμως, δεν είναι, καθώς έχει ρίζες στα Κυκλαδίτικα νησιά μας. Κάτι που, επίσης, την κάνει μοναδική, είναι ότι πρόκειται για 100% φυσικό, ελληνικό προϊόν. Τα συστατικά της είναι θηραϊκή γη, χαλαζιακή άμμος, κεραμάλευρο και υδράσβεστο. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχουν τοξικά υλικά, πολύ σημαντικό γι’ αυτούς που πρόκειται να μείνουν στον χώρο.

Στεγανότητα

Ένα από τα πιο βασικά χαρακτηριστικά της πατητής τσιμεντοκονίας είναι η στεγανότητα. Η στεγανότητά της είναι τέλεια και γι’ αυτό την προτείνουμε στο μπάνιο ή την κουζίνα ή ακόμα και σε εξωτερικούς χώρους. Επίσης, μπορείτε να διαμορφώσετε τη μπανιέρα σας ή τον νιπτήρα με την πατητή τσιμεντοκονία κι έτσι να δώσετε ένα πολύ εντυπωσιακό αποτέλεσμα στο μπάνιο σας. Τα έπιπλα του μπάνιου θα είναι πολύ ανθεκτικά και η αίσθηση που θα δώσει στον χώρο μία τέτοια τεχνική, θα είναι ό,τι πιο μοντέρνο υπάρχει.

Ευκολία εφαρμογής

Αν δεν θέλετε να μπείτε σε διαδικασία εφαρμογής της στα έπιπλα του μπάνιου, μπορείτε εύκολα να την εφαρμόσετε στον τοίχο ή στο πάτωμα. Από μόνη της, η πατητή τσιμεντοκονία αποτελεί design, οπότε μπορεί απλά να καλύψει άλλες επιφάνειες χωρίς να χρειαστεί να αφαιρέσετε το προηγούμενο υλικό (πχ πλακάκια).

Ανθεκτική

Κάτι εξίσου σημαντικό είναι ότι αφού τοποθετηθεί και το βερνίκι, έπειτα η πατητή τσιμεντοκονία γίνεται άτρωτη. Δεν σπάει, δεν ραγίζει, δεν έχει αλλαγές λόγω διαφοράς θερμοκρασίας. Γι’ αυτό και η πατητή τσιμεντοκονία αποτελεί την πλέον καλύτερη λύση για το μπάνιο σας. Εφαρμόζοντάς την, θα έχετε προχωρήσει σε μία τέλεια ανακαίνιση του μπάνιου, όχι μόνο όσον αφορά το αισθητικό κομμάτι, αλλά και το λειτουργικό.