Ρουά ματ – Επεισόδιο 2-3-4-5 – Season 2

Ρουά ματ - Επεισόδιο 2-3-4-5 - Season 2

Ρουά ματ – Επεισόδιο 2 – Season 2

Ο Μιχαήλ είναι σοκαρισμένος με τη μήνυση που του έκαναν και δεν μπορεί ουτε να αντιδράσει καθώς η Ευδοκία τον απειλεί πως όλη η Κύπρος θα μάθει όλα αυτά τα άσχημα πράγματα που έχει κάνει. Οι δυο γείτονες Μίλτος και Σάββας έχουν γίνει πολύ καλοί φίλοι και Σάββας τον βοηθά στο να φτιάξει το αυτοκίνητο που του έχει χαλάσει. Αυτός για ευχαριστώ τον καλεί να γευματίσουν μαζί σε ταβέρνα. Η Ρουμπίνη νοίκιασε και μάλιστα σε πολύ καλή τιμή το χώρο που επιθυμούσε ως επαγγελματική στέγη, ενώ η Ρεγγίνα ξυπνά από το κώμα. Ο Δημήτρης τη βλέπει για πρώτη φορά και γοητεύεται από την ομορφιά της.

Προβολή επ: ANT1

Ρουά ματ – Επεισόδιο 3 – Season 2

Αυτοί που έχουν ως στόχο να εξοντώσουν τον Μιχαήλ, κάνουν τα πάντα για να πετύχουν το σκοπό τους. Η Μαρία επισκέπτεται τον Ανδρέα και είναι τόσο σίγουρη πως θέλει να χωρίσει μαζί του. Η Ηρώ, παρόλο που δουλεύει μαζί με τον Δημήτρη εντούτοις είναι ύπουλη και ψάχνει ευκαιρία για να τον βγάλει από τη μέση. Έτσι λέει στον Κώστα να πάρει άλλον παρουσιαστή φέτος για την εκπομπή. Η Παυλίνα και ο Μιχαήλ πληροφορούνται από τον γυναικολόγο ,πως περιμένουν δίδυμα. Η καλή της φίλη, η Ρουμπίνη της ετοιμάζει μια επαγγελματική έκπληξη. Ο Δημήτρης φαίνεται τόσο πολύ εντυπωσιασμένος από τη Ρεγγίνα και αρχίζει να του αρέσει τόσο πολύ.

Προβολή επ: Εδώ

Ρουά ματ – Επεισόδιο 4 – Season 2

Η Ευδοκία είναι άψογη στη δουλειά της και έτσι η Ιωάννα εντυπωσιάζεται με τις ικανότητες της. Η Ηρώ με τα καμώματα της πείθει το Δημήτρη να ετοιμάσουν ένα πιάτο το οποίο να φέρει το όνομα της και να αποκαλείται ως το «πιάτο της Ηρώς». Δε μένει όμως εκεί. Έρχεται και πάλι σε επαφή με τον Κώστα ώστε να τον επηρεάσει για να πάρει και αυτή θέση φέτος στην εκπομπή. Ο Μάξιμος λέει ψέματα στην Ιωάννα πως θα φύγει λίγες ημέρες για επαγγελματικούς λόγους και αυτός πηγαίνει να μείνει με τη Ρουμπίνη. Την ίδια ώρα βλέπουμε την Παυλίνα να πιέζει τον Μιχαήλ να την παντρευτεί πριν γεννηθούν τα δίδυμα. Ο Δημήτρης χαίρεται που η Ρεγγίνα βγαίνει από το νοσοκομείο, το ίδιο και ο Αντρέας που πιστεύει πως θα αθωωθεί.

Προβολή επ: εδώ

Επεισόδιο 5 – Season 2

Ο Δημήτρης και η Ρεγγίνα έχουν μια ξεχωριστή επικοινωνία, ενώ ο Ηρόδοτος και η Αλεξία κουτσομπολεύουν την σχέση του Σάββα με τον Μίλτο. Ο Μάξιμος και η Ρουμπίνη θέλουν να μείνουν μαζί, αλλά αισθάνονται άσχημα για την Ιωάννα και έτσι αποφασίζουν να την πουν την αλήθεια. Η μικρή Νεφέλη μαθαίνει την αλήθεια για τον βιολογικό της πατέρα.