Εκτός υπηρεσίας – επεισόδιο 3-4 online

Εκτός υπηρεσίας - επεισόδιο 3-4 online
Εκτός υπηρεσίας – επεισόδιο 3. Θα προβληθεί την Δευτέρα 26/09/2022

Οι τσακωμοί ανάμεσα στα δυο χωριά είναι έντονοι. Είναι κριμένου στα κρησφύγετα τους, ενώ στήνουν πλιάτσικα, πράττοντας καταστροφικές ενέργειες το ένα χωριό προς το άλλο. Ισχυρίζονται πως η κατάσταση θα κρατήσει έτσι για πάντα εάν δεν επιστραφούν τα λείψανα του ιερέα τους.
Οι αστυνομικοί οι οποίοι αυτοί ευθύνονται για την κατάσταση αυτή, προσπαθούν να ηρεμήσουν τους κατοίκους των δυο χωριών. Οι τρεις αστυνομικοί πιέζονται από τα οικογενειακά τους προβλήματα. Αποφασίζουν να ξεθάψουν τα οστά, αλλά κάτι αναπάντεχο προκύπτει.

Προσεχώς η προβολή του επεισοδίου

Εκτός υπηρεσίας – επεισόδιο 4. Θα προβληθει την Τρίτη 27/09/2022

Οι τρεις αστυνομικοί έχουν σοκαριστεί, καθώς τα λείψανα λείπουν από το σημείο που τα είχαν θάψει. Τι να έγινε τελικά; Θα πρέπει τώρα να βρουν άλλα λείψανα και να τα αντικαταστήσουν. Ο αστυνομικός καταφθάνει στο νεκροταφείο για να ανοίξει κάποιον τάφο και να πάρει τα λείψανα, αλλά εκεί συνάντα την δήμαρχο.
Ο Αλέκος καταφθάνει στο μοναστήρι, λέγοντας στον μοναχό πως θέλει να μονάσει. Στόχος του όμως να κλέψει τα λείψανα του Αγίου. Η Σοφία από την άλλη πλευρά πηγαίνει στην τρελή του χωριού. Στο χωράφι της έχει θάψει τον σύζυγο της! Λίγο πριν αυτή βρει τα λείψανα του μακαρίτη, η τρελή πηγαίνει στον κήπο για να θάψει το παγόνι της που μόλις έχασε.

Προσεχώς η προβολή του επεισοδίου

Επιστροφή στην αρχική σελίδα της σειράς, εδώ